Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

05

Δεκεμβρίου 2022

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γιος 48χρονης Καρπενήσι: Νέα διάσταση στην υπόθεση
ΕΛΛΑΔΑ

Γιος 48χρονης Καρπενήσι: Νέα διάσταση στην υπόθεση

Γιος 48χρονης Καρπενήσι: Νέα διάσταση στην υπόθεση από τη μαρτυρία του γιου της γυναίκας

Νέα διάσταση στο θρίλερ με την 48χρονη γυναίκα από την Ευρυτανία που έχει εξαφανιστεί από την Πέμπτη 22/09 δίνει η μαρτυρία του γιου της στον ΑΝΤ1. Σύμφωνα με όσα παραδέχθηκε το παιδί της 48χρονης, μερικές ημέρες πριν την εξαφάνιση της μητέρας του η γυναίκα είχε βρεθεί σε μια άλλη γέφυρα από την οποία είχε επιχειρήσει να βάλει τέλος στη ζωή της. Το παιδί της 48χρονης αποκάλυψε, δε, ότι ήταν εκείνο που τότε την είχε σώσει και την είχε σταματήσει από το απονενοημένο διάβημα. Όπως αναφέρθηκε στον ΑΝΤ1 σήμερα, Παρασκευή (30/09) ολοκληρώνονται οι έρευνες με το σόναρ στη Λίμνη των Κρεμαστών οι οποίες θα συνεχιστούν σε νέα τοποθεσία. Στις έρευνες των προηγούμενων ημερών επιστρατεύτηκε και υποβρύχιο drone της ΜΚΟ ΟΦΚΑΘ το οποίο σάρωσε τον βυθό της λίμνης χωρίς, όμως, να εντοπίσει κάποιο στοιχείο της 48χρονης.

Τα πρώτα πλάνα από την υποβρύχια έρευνα του drone

Στο MEGA μεταδόθηκαν τα πρώτα πλάνα από την υποβρύχια έρευνα του drone στον βυθό της λίμνης όπου δεν βρέθηκε κάποιο ίχνος της γυναίκας. Όπως διαπιστώθηκε μόνο σε κάποια σημεία του βυθού της λίμνης υπήρχαν κορμοί και κλαδιά, ενώ ο υπόλοιπος πυθμένας ήταν καθαρός. Σημειώνεται ότι το υποβρύχιο drone ερεύνησε στα δυο «ύποπτα» σημεία που υπέδειξαν οι βατραχάνθρωποι του Λιμενικού καθώς κατέβηκε στα 75 μέτρα βάθος.

Η φίλη και δικηγόρος του συζύγου και της μητέρας της 48χρονης σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη

Στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” μίλησε η οικογενειακή φίλη και δικηγόρος του συζύγου και της μητέρας της 48χρονης, κάνοντας λόγο για ένα σπίτι γεμάτο αγάπη και έναν σύζυγο που αγαπούν όλοι στην πόλη. “Είναι τραγικά όσα ζήσει η οικογένεια της, η μητέρα, ο σύζυγος και ο γιος της…”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις