Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

05

Δεκεμβρίου 2022

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Σασμός 29/9: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σασμός 29/9: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη

Σασμός 29/9: Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00

Απόψε στις 21:00 πρόκειται να προβληθεί ένα ακόμη επεισόδιο του δεύτερου κύκλου του «Σασμού». Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές με την Αργυρώ να ενημερώνει τη Μαρίνα και τον Σταύρο για τη συνάντησή της με τον Αστέρη.

Διαβάστε την περίληψη του αποψινού επεισοδίου

Ο Σταύρος ρωτάει τη Μαρίνα για ποιο λόγο δεν τον είχε ενημερώσει πως ο υποτιθέμενος φίλος του ήταν ο Αστέρης. Η Μαρίνα του εξήγησε πως δεν ήθελε να τους προκαλέσει αναστάτωση αλλά είχε μιλήσει με τον Αστέρη και της είχε δώσει τον λόγο του πως θα απομακρυνθεί από τις ζωές τους. Η Αργυρώ έρχεται και τους ενημερώνει πως συνάντησε τυχαία τον Αστέρη και της είπε πως η μητέρα του παραδόθηκε στην Αστυνομία, θέλοντας να γλυτώσει το Μαθιό, παραδεχόμενη πως αυτή σκότωσε τον Άγγελο.

Ο Παύλος αποκαλύπτεται στην γιαγιά Ειρήνη και της εξηγεί γιατί εξαφανίστηκε όλα αυτά τα χρόνια. Ο Αστέρης έχει μια εκρηκτική συνάντηση με την Αργυρώ, η οποία θα επιδεινώσει την κατάσταση της υγείας του. Καθώς το νέο για την ομολογία της Καλλιόπης φτάνει από στόμα σε στόμα σε όλο το χωριό, η Μαρίνα προσπαθεί να βάλει φρένο στον θυμό της Αργυρώς. Την ίδια στιγμή η γιαγιά Ειρήνη φέρνει στο σπίτι το μεγάλο μυστικό. Είναι ώρα όλοι οι Βρουλάκηδες να μάθουν πως ο Παύλος ζει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις