Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άβα Γαλανοπούλου – πρώην σύντροφος: Ετσι έληξε η δικαστική διαμάχη για την απάτη εις βάρος της
LIFESTYLE

Άβα Γαλανοπούλου – πρώην σύντροφος: Ετσι έληξε η δικαστική διαμάχη για την απάτη εις βάρος της

Άβα Γαλανοπούλου - πρώην σύντροφος: Όπως αποκάλυψε ο Θάνος Βάγιος στο Πρωινό

Τέλος μπήκε στη δικαστική διαμάχη που είχε η ηθοποιός Άβα Γαλανοπούλου με τον πρώην σύντροφό της. Όπως αποκάλυψε ο Θάνος Βάγιος στο Πρωινό, η δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύντροφό της έληξε εξωδικαστικά. Πιο συγκεκριμένα υπήρξε συμβιβασμός μεταξύ των δύο πλευρών καθώς όπως είπε ο δημοσιογράφος η Άβα Γαλανοπούλου δεν αντέχει άλλο την διαδικασία καθώς έχει ταλαιπωρηθεί πολύ όλα αυτά τα χρόνια. Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην σύντροφος της Άβας Γαλανοπούλου είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 6 ετών με αναστολή και στην καταβολή των 250.000 ευρώ.

«Το τελευταίο δικαστήριο έγινε τον Ιούλιο του 2018. Επέλεξα τη δικαστική οδό γιατί πιστεύω στην ελληνική δικαιοσύνη. Έγιναν πέρυσι δύο δικαστήρια. Στο δεύτερο ζήτησε ο κατηγορούμενος, προκειμένου να αποφύγει τη φυλακή, προφορικά την επιείκεια των δικαστών λέγοντας ταυτόχρονα ότι θα μου επιστρέψει κάποια χρήματα», είχε πει η Αβα Γαλανοπούλου σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου το 2019.

«Η δικαστική διαμάχη με πήγε πολύ πίσω και μου κόστισε επαγγελματικά. Νόμιζαν ότι δεν μπορώ να παίξω στο θέατρο. Υπήρξε προδοσία σε όλα τα επίπεδα. Δεν ήξεραν ούτε οι γονείς μου τι συμβαίνει», δήλωσε συγκινημένη η ηθοποιός.






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις