Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σφήνωσε μπαλάκι στον λαιμό παιδιού: Παρ’ ολίγον τραγωδία
ΕΛΛΑΔΑ

Σφήνωσε μπαλάκι στον λαιμό παιδιού: Παρ’ ολίγον τραγωδία

Σφήνωσε μπαλάκι στον λαιμό παιδιού: Τελικά, το παιδί κατάφερε να συνέλθει

Ένα μπαλάκι από παιχνίδι κόντεψε να στοιχίσει τη ζωή σε ένα αγοράκι μόλις 8 μηνών στην Αμαλιάδα, ωστόσο χάρη στην άμεση αντίδραση της μητέρας του και στη συνέχεια των γιατρών, το παιδί σώθηκε. Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Τετάρτης, όταν στην γειτονιά της οικογένειας, ακούστηκε έντρομη η μητέρα να καλεί σε βοήθεια, κρατώντας στην αγκαλιά της στο δρόμο το παιδί. Εκεί, υπήρξε μεγάλη αναστάτωση, αφού κανείς δεν καταλάβαινε τι είχε συμβεί. Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews, γείτονας τους μετέφερε στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας, όπου άμεσα οι γιατροί ξεκίνησαν την προσπάθεια να βγάλουν από το στόμα του παιδιού το μπαλάκι και μάλιστα το συντομότερο δυνατό, για να καταφέρει να ανασάνει και να επανακτήσει τις αισθήσεις του.

Αφού κατάφεραν και έβγαλαν το μπαλάκι από το λαιμό του παιδιού, συνεχίστηκε η προσπάθεια για πλήρη επανάκτηση των αισθήσεών του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχε το ενδεχόμενο να διασωληνωθεί, κάτι που τελικά αποφεύχθη.

Τελικά, το παιδί κατάφερε να συνέλθει και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πύργου, συνοδεία περιπολικού και μηχανών της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις