Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Love Island trailer: Αύριο η πρεμιέρα, δείτε τους παίκτες και τη βίλα
LIFESTYLE

Love Island trailer: Αύριο η πρεμιέρα, δείτε τους παίκτες και τη βίλα

Love Island trailer: Πρεμιέρα την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου στις 23:15, στον ΣΚΑΪ

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του Love Island, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα αύριο, Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου στις 23:15. Η love guard του παιχνιδιού, Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι έτοιμη να υποδεχτεί τα κορίτσια και τα αγόρια στην εντυπωσιακή βίλα του Love Island. Μία πρώτη γεύση από το ειδυλλιακό περιβάλλον στο οποίο θα μεταφερθούμε από την Πέμπτη μας δίνει το νέο τρέιλερ που βρίσκεται στον αέρα, στο οποίο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κινείται στους εξωτερικούς χώρους της βίλας, εκεί όπου η πολυτέλεια συναντά το εξωτικό τοπίο της Τενερίφης.

Στο… Νησί της αιώνιας Άνοιξης, σε μία υπέροχη τοποθεσία με θέα τον Ατλαντικό ωκεανό μία πολυτελέστατη, διώροφη βίλα 1200 τ.μ. επιλέχθηκε και διαμορφώθηκε ειδικά για την περίσταση. Η μοντέρνα αρχιτεκτονική της συνδυάστηκε με τα neon χρώματα και την pop αισθητική του Love Island! Σε αυτήν έχουν τοποθετηθεί 70 κάμερες οι οποίες καλύπτουν όλους τους χώρους, ενώ περισσότερα από 130 άτομα της εταιρίας παραγωγής έχουν φροντίσει την κάθε λεπτομέρεια στη βίλα της αγάπης.

Ο επίγειος παράδεισος τους περιμένει να γνωριστούν, να διασκεδάσουν και φυσικά να ερωτευτούν! Ο δρόμος όμως για την αγάπη δεν θα είναι εύκολος. Άλλωστε σε αυτό το reality κανείς δεν ξέρει τι να περιμένει! Οι ανατροπές είναι συνεχείς και τα δεδομένα μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή αιφνιδιάζοντας Islanders και κοινό! Τα πρώτα ζευγάρια θα δημιουργηθούν σύντομα και κανένας δεν θέλει να περάσει μόνος του τη νύχτα αφού αυτό μπορεί να σημαίνει ακόμα και την έξοδό του από το παιχνίδι. Όσο οι μέρες προχωρούν ο έρωτάς τους θα περνά από δοκιμασίες, οι σχέσεις θα εξελίσσονται και τα ζευγάρια θα αλλάζουν αφού νέοι πειρασμοί θα κάνουν ξαφνικά την είσοδό τους ταράζοντας τις ισορροπίες. Ποιος δεν θα καταφέρει να βρει το ζευγάρι του;

Χριστίνα Μητσάκου, yoga instructror
Νίκη Ηλιοπούλου, φωτογράφος-φωτομοντέλο
Αναστασία Σιδηροπούλου, διατροφολόγος
Κλαούντια Πένκα, personal assistant
Μαρία Αστόγλου, φοιτήτρια φυσιοθεραπείας
Αλέξανδρος Λουσάι, Οδηγός
Βασίλης Ντάφος, Host σε bar–restaurant
Γιώργος Γεωργίου, Barista
Γιώργος Κόρκας, Ηνίοχος
Θοδωρής Κοντολέων, Υποδοχή σε bar–restaurant

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις