ΣΚΑΪ καβγάς: “Ροντέο” on air – Άλλαξαν θέμα και… συνέχισαν τον τσακωμό!

ΕΛΛΑΔΑ

ΣΚΑΪ καβγάς: “Ροντέο” on air – Άλλαξαν θέμα και… συνέχισαν τον τσακωμό!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

ΣΚΑΪ καβγάς: «Πρωταγωνιστές» του καβγά Παπαπαναγιώτου, Σβέρκος και Μαυροειδάκος

28.09.2022 | 09:16

«Κόκκινο» χτύπησε το πρωί της Τετάρτης (28/09) η αντιπαράθεση ανάμεσα στον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, τον Νίκο Σβέρκο και τον Στράτο Μαυροειδάκο που έστησαν «καβγά» ακόμα και με βαριές εκφράσεις με αφορμή κυρίως το θέμα της επιχείρησης της ΕΛΑΣ στη φοιτητική εστία στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου. Το κλίμα είχε αρχίσει να «ζεσταίνεται» από νωρίς όταν ο Νίκος Σβέρκος έκανε λόγο για «σκάνδαλο» όσον αφορά την διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού με αφορμή την νέα έκθεση Τσιόδρα-Λύτρα. «Είσαι εκτός θέματος» του είπε ο Δημήτρης Οικονόμου με τον Νίκο Σβέρκο να απαντά «εκτός θέματος είστε όλοι εσείς, πέθανε ο κόσμος». «Γιατί λες ψέματα;» παρενέβη ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου με τον δημοσιογράφο της ΕΦΣΥΝ να του απαντά «σταμάτα», τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου να επιμένει «λες ψέματα» και τον Νίκο Σβέρκο να συνεχίζει «δεν είμαστε ουρές του Πολάκη εδώ».

Η κόντρα συνεχίστηκε όταν ο Άκης Παυλόπουλος διάβασε την έρευνα και ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου σχολίασε: «κατάλαβες τι είπε; Όχι». «Τι όχι μωρέ, διάβασε τη μωρέ…» απάντησε ο Νίκος Σβέρκος για να πάρει την απάντηση από τον συνάδελφό του «τα μωρέ εκεί που σε παίρνει. Τα μωρέ στις γιάφκες. Υπάρχει αδυναμία κατανόησης κειμένου. Τρίτη δημοτικού πήγε, δεν πήγε παραπάνω».

Η υπόθεση Ζωγράφου

Τα πνεύματα, όμως, κάθε άλλο παρά ηρέμησαν στο πλατό του ΣΚΑΪ, με τη συνέχεια να δίνεται με ακόμα μεγαλύτερη ένταση όταν ο Μπάμπης Παπαπαγιώτου με αφορμή όσα συνέβησαν την Τρίτη (27/09) στου Ζωγράφου σχολίασε: «από αυτή την κατάσταση (σ.σ. με τις φοιτητικές εστίες) θίγονται τα φτωχά παιδιά που οι οικογένειές τους δεν μπορούν να τους νοικιάσουν σπίτι». «Δεν μπορούν να τους νοικιάσουν επειδή έχουν φτάσει τα ενοίκια στα ύψη» παρενέβη ο Νίκος Σβέρκος με τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου να συνεχίζει «αυτοί που υποκρίνονται ότι είναι υπέρ των ασθενέστερων στρωμάτων είναι αυτοί που στερούν από τα παιδιά αυτά να έχουν αυτή την ευκαιρία». «Οι περισσότεροι από αυτούς δεν μπήκαν στο πανεπιστήμιο επειδή τους έκοψαν» ήταν η νέα παρέμβαση του Νίκου Σβέρκου με τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου να του απαντά «πάλι λες κουταμάρες» για να του απαντήσει ο συνομιλήτής του «κουταμάρες λες εσύ και να το λες στον εαυτό σου, είσαι αγενέστατος».

Τότε στη συζήτηση παρενέβη και ο Στράτος Μαυροειδάκος ο οποίος είπε προς τον Νίκο Σβέρκο «με την αγένεια είσαι παντρεμένος» για να του απαντήσει ο δημοσιογράφος της ΕΦΣΥΝ «δεν περίμενα κάτι άλλο». Ήταν τέτοια η ένταση, δε, που οι φωνές των τριών εμπλεκομένων συνέχισαν παρά το γεγονός ότι ο Δημήτρης Οικονόμου άλλαξε ενότητα. Ο Μπάμπης Παπαναγιώτου έκανε, μάλιστα, και ανάρτηση στο Twitter για να εξηγήσει την αντίδρασή του γράφοντας «όταν κάποιος λέει κουταμάρες, πως θα τις πεις; Δεν θα τις πεις κουταμάρες; Ε, αυτό είπα σήμερα στον ΣΚΑΙ στον Σβέρκο. Και «ξέφυγε». Έτσι είναι: Στην πίεση δείχνει κάποιος ποιος πραγματικά είναι…»

Exit mobile version