Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

09

Δεκεμβρίου 2022

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ουκρανή GNTM 5: Η νεαρή που έκανε την Καγιά να κλάψει (vid)
LIFESTYLE

Ουκρανή GNTM 5: Η νεαρή που έκανε την Καγιά να κλάψει (vid)

Ουκρανή GNTM 5: Στόχος για την Κάτια είναι να κερδίσει τον διαγωνισμό ομορφιάς

Μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή περίμενε τη Βίκυ Καγιά, καθώς οι οντισιόν στο GNTM συνεχίζονται. Η κριτής του GNTM έβαλε τα κλάματα με την Κάτια από την Ουκρανία, που πήγε στον διαγωνισμό με σκοπό τη νίκη, προκειμένου να βοηθήσει την αδελφή της να φύγει από τον πόλεμο. Στην οντισιόν που συμμετείχε, η νεαρή Ουκρανή αποκάλυψε πως εκείνη και η μητέρα της βρίσκονται στην Κύπρο, όμως στην Ουκρανία είναι όλη της η οικογένεια. Μάλιστα, το μοντέλο ανέφερε πως στέλνει χρήματα στη χώρα της, καθώς οι δικοί της δεν μπορούν να δουλέψουν, ενώ ο ξάδελφός της βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του πολέμου.

GNTM 5: Η Έβελιν, το τρανς μοντέλο που ονειρεύεται να κατακτήσει τον κόσμο της μόδας

Στόχος για την Κάτια είναι να κερδίσει τον διαγωνισμό ομορφιάς και με τα χρήματα αυτά να τραβήξει μακριά από τον πόλεμο την αδελφή της.

Λέγοντας την ιστορία της, η νεαρή συγκίνησε τη Βίκυ Καγιά, η οποία, με δάκρυα στα μάτια, είπε: «Είσαι μεγάλος άνθρωπος. Θα τη φέρεις την αδερφή σου. Θα το κερδίσεις, θα το πας μέχρι τέρμα είτε εδώ είτε έξω». Και οι τέσσερις κριτές έδωσαν το «ΟΚ» στο μοντέλο από την Ουκρανία και πέρασε στην επόμενη φάση του GNTM.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις