Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Γιόκιτς και Αντετοκούνμπο: Συμφώνησαν για τις δυσκολίες του μπάσκετ στην Ευρώπη
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γιόκιτς και Αντετοκούνμπο: Συμφώνησαν για τις δυσκολίες του μπάσκετ στην Ευρώπη

Γιόκιτς και Αντετοκούνμπο: Ο Σέρβος συμφώνησε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για το μπάσκετ που παίζεται στην Ευρώπη σε σύγκριση με το ΝΒΑ.

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Νίκολα Γιόκιτς βρέθηκαν στα παρκέ της άλλης πλευράς του Ατλαντικού και προσαρμόστηκαν για λίγο στα δεδομένα του Eurobasket προτού επιστρέψουν στο NBA, τους Μιλγουόκι Μπακς και τους Ντένβερ Νάγκετς. Ο Greek Freak την ημέρα των δημοσιογράφων, ρωτήθηκε για την ευρωπαϊκή του εμπειρία και πέρα από όσα τόνισε για την Εθνική και την αγάπη του κόσμου για την ομάδα, χαρακτήρισε το ευρωπαϊκό μπάσκετ πιο δύσκολο.

Ίδια ερώτηση και για τον Νίκολα Γιόκιτς… που είδε την Σερβία να αποκλείεται νωρίτερα από το αναμενόμενο από τον θεσμό. «Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Φυσικά, είναι λίγο λόγω των κανόνων. Λίγο με τους χώρους στο παρκέ, τη γραμμή του τριπόντου. Δεν υπάρχει παράβαση τριών δευτερολέπτων στην άμυνα.

Οι διαστάσεις του γηπέδου είναι μικρότερες. Ο ψηλός μπορεί να είναι στο ζωγραφιστό. Ήταν μια νέα… παλιά εμπειρία. Δεν είχα παίξει για την Εθνική ομάδα για μεγάλο χρονικό διάστημα».

Αναλυτικά η απάντηση του Γίοκιτς

Όσο για το αν είναι πιο δύσκολο από το NBA, ο “Τζόκερ” απάντησε: «Είναι πιο δύσκολο; Ναι, γιατί νομίζω ότι πρέπει πραγματικά να έχεις γρήγορη σκέψη. Στο ΝΒΑ, αν περάσεις από τον αντίπαλο, μπορείς να δεις ότι έρχεται η βοήθεια. Στην Ευρώπη, η βοήθεια είναι πάντα εκεί. Έτσι, πρέπει να σκεφτείς και να παίξεις μπροστά. Είναι ενδιαφέρον».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις