Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ελλάδα – Βόρεια Ιρλανδία: Nίκη ανόδου στην αυλαία του Nations League
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ελλάδα – Βόρεια Ιρλανδία: Nίκη ανόδου στην αυλαία του Nations League

Ελλάδα - Βόρεια Ιρλανδία: Η Εθνική αντιμετωπίζει την Βόρεια Ιρλανδία (21:45, ALPHA) και θέλει να «κλείσει» θετικά την παρουσία της στους ομίλους του Nations League.

Η εθνική μας ομάδα πανηγυρίζει την άνοδο στην League B του Nations League, στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Ελλάδα – Βόρεια Ιρλανδία. Αυτό είναι το τελευταίο ματς της εθνικής ομάδας στην τρίτη κατηγορία της νεοσύστατης διοργάνωσης της UEFA. Το αντιπροσωπευτικό μας «συγκρότημα» μετά το 4Χ4 που είχε στον όμιλο, γνώρισε την πρώτη της ήττα 1-0 από την Κύπρο, πριν από λίγες μέρες στην Λάρνακα, όμως, ήδη είχε εξασφαλίσει την άνοδο από την League C.

Αυτή θα «σφραγιστεί» και επίσημα το βράδυ της Τρίτης (27/09) καθώς η «επίσημη αγαπημένη» υποδέχεται τη Βόρεια Ιρλανδία στο γήπεδο «Γ. Καμάρας» στην Ριζούπολη, στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων της διοργάνωσης.

Ο Γκουστάβο Πογέτ προετοιμάζει την ομάδα του με στόχο την επιστροφή στις νίκες, ούτως ώστε να αποδειχθεί πως το αρνητικό αποτέλεσμα στην Arena της Μεγαλονήσου ήταν απλά μία κακή «παρένθεση». Ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του και θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τους Γιακουμάκη και Μπακασέτα.

 

Τα πλάνα του Πογιέτ

Οι δύο διεθνείς προέρχονται από τραυματισμούς και όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα είναι στο αρχικό σχήμα. Μάλιστα, ο φορ της Σέλτικ ίσως «κοπεί» από την τελική αποστολή, εν αντιθέσει με τον αρχηγό της εθνικής ομάδας, που δεν αποκλείεται να είναι διαθέσιμος, αλλά όχι για την ενδεκάδα.

Ο Βλαχοδήμος θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Τσιμίκας και Μπάλντοκ θα καλύπτουν τα δύο άκρα, με τους Χατζηδιάκο και Μαυροπάνο να είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στην μεσαία γραμμή οι Κουρμπέλης και Μπουχαλάκης έχουν τον πρώτο λόγο, ελέω της τιμωρίας του Σιώπη, με τον Μασούρα στο ένα άκρο της επίθεσης. Οι Πέλκας, Μάνταλος, Φούντας και Δουβίκας διεκδικούν τις άλλες τρεις θέσεις. Αυτή στην τριάδα της μεσαία γραμμής και οι άλλες δύο στην επίθεση, μία στην κορυφή και μία στο άλλο «φτερό».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις