Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σάκκαρη Πάρμα: Σπουδαία συνάντηση για την τενίστρια
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σάκκαρη Πάρμα: Σπουδαία συνάντηση για την τενίστρια

Σάκκαρη Πάρμα: Η Σάκκαρη είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει φιλοφρονήσεις με τον Μπουφόν

Η Μαρία Σάκκαρη μαζί με την Σλόαν Στέφενς έκαναν βόλτα στην Πάρμα στην Ιταλία, μιας και βρίσκονται εκεί για το τουρνουά τένις. Η 27χρονη Ελληνίδα βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας ποδοσφαίρου της Πάρμα, η οποία πλέον αγωνίζεται στη Serie Β. Εκεί, την περίμενε ο θρυλικός τερματοφύλακας της Πάρμα, της Γιουβέντους και της Εθνικής Ιταλίας, Τζανλουίτζι Μπουφόν. Ο 44χρονος γκολκίπερ που ξεκίνησε την καριέρα του από την Πάρμα και την περσινή σεζόν επέστρεψε, είναι παράλληλα είναι και πρεσβευτής του συλλόγου.

Φιλοφρονήσεις

Η Σάκκαρη είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει φιλοφρονήσεις με τον Μπουφόν. «Σε ξέρω. Σε είδα χθες. Παρακολουθώ τένις γυναικών, το προτιμώ από το αντρικό. Είσαι στο top-10», είπε ο Μπουφόν στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια, για να του απαντήσει με χιούμορ: «Και εγώ σε ξέρω». Μάλιστα, ο Μπουφόν εξομολογήθηκε την επιθυμία του στη Σάκκαρη: «Παίζω τένις ορισμένες φορές και μου αρέσει να σερβίρω και να κάνω βολέ». Η Σάκκαρη, από την πλευρά της, τού απάντησε με μια ιστορία από τις προπονήσεις της: «Ο προπονητής μου, Τομ Χιλ μού λέει να μην αφήνω τίποτα να περάσει, όπως κάνει ο Μπουφόν». Στη συνέχεια, η Σάκκαρη έκανε δώρο στον Μπουφόν μία ρακέτα της, ενώ ο Μπουφόν από την πλευρά του της δώρισε μία φανέλα του με το νούμερο 1.

Στην Πάρμα αγωνίζεται ο Βασίλης Ζαγαρίτης, ο οποίος βρέθηκε εκεί μαζί με τον προπονητή της πρώτης ομάδας, Φάμπιο Πέκια. Η Σάκκαρη γνώρισε και τους δύο, οι οποίοι της ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις προσεχείς υποχρεώσεις της στο Όπεν της Πάρμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SAKKATTACK (@mariasakkari)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις