Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» του Mega: Πρώτη σε τηλεθέαση μετά το σκάνδαλο με την Αλεξανδράκη
LIFESTYLE

Η εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» του Mega: Πρώτη σε τηλεθέαση μετά το σκάνδαλο με την Αλεξανδράκη

«Χαμογέλα και Πάλι» του Mega: σημειώνει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης η εκπομπή με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Με πρωτιά έκλεισε ο Σεπτέμβριος για την εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και πάλι!» με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Η αγαπημένη ψυχαγωγική εκπομπή του Σαββατοκύριακου επιβεβαίωσε την επιτυχημένη πορεία της και τον πρώτο μήνα της νέας τηλεοπτικής σεζόν 2022-2023, ανεβαίνοντας στην κορυφή τηλεθέασης με ποσοστό 18,6% στο δυναμικό κοινό 18-54 και με τη μέση κάλυψη να φτάνει τους 882.456 τηλεθεατές. Σε επιμέρους γυναικείο κοινό η εκπομπή κέρδισε το υψηλότερό της ποσοστό 24,7%.

Η εκπομπή σημείωσε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 18-54 από τον πρώτο μήνα της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Καθώς ο πρώτος κύκλος της εκπομπής κατά τη σεζόν 2021-2022 ήταν άκρως επιτυχημένος, η επιτυχία του για τη δεύτερη χρονιά ήταν αναμενόμενη. Στη ζώνη μετάδοσης του «Χαμογέλα και πάλι!», ο ανταγωνισμός στο δυναμικό κοινό 18-54 ακολούθησε στις επόμενες θέσεις με τα εξής ποσοστά: ALPHA 14,3%, ΣΚΑΪ 8,0%, STAR 7,2%, OPEN 6,8%, ΕΡΤ1 6% και ANT1 5,4%.

Πληροφορίες για την εκπομπή:

Το «Χαμογέλα και πάλι!» με παρουσιάστρια τη Σίσσυ Χρηστίδου και την πιο ενημερωμένη παρέα της τηλεόρασης, τον Παύλο Σταματόπουλο, τον Νίκο Συρίγο, την Ελένη Βουλγαράκη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου διατηρεί σταθερά τη θέση του στις επιλογές των τηλεθεατών. Κάθε Σαββατοκύριακο όλα όσα συμβαίνουν και μας ενδιαφέρουν, μας προβληματίζουν αλλά και όσα μας διασκεδάζουν είναι στην ατζέντα της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του MEGA.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις