Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βίκυ Μανώλη – Ανδρέας Φουστάνος: «Έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση με τα πάνω της και τα κάτω της»
LIFESTYLE

Βίκυ Μανώλη – Ανδρέας Φουστάνος: «Έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση με τα πάνω της και τα κάτω της»

Βίκυ Μανώλη - Ανδρέας Φουστάνος: Όταν έρθει η ώρα, σίγουρα θα πάω στον Ανδρέα Φουστάνο για face lifting», είπε το μοντέλο

H Βίκυ Μανώλη μίλησε για την προσωπική της σχέση με τον Ανδρέα Φουστάνο στο «Secret». Το μοντέλο που είχε λάβει μέρος και στον τελευταίο κύκλο του «My Style Rocks» παραδέχθηκε πως η σχέση τους έχει τα πάνω και τα κάτω της αλλά αυτό που τους ενώνει είναι η αγάπη. «Αν πρέπει να χαρακτηρίσω τη σχέση μας με τον Ανδρέα Φουστάνο θα έλεγα ότι είναι μια ιδιαίτερη σχέση, που έχει τα πάνω της και τα κάτω της. Είμαστε δυο άνθρωποι με έντονες προσωπικότητες και αυτό κάποιες φορές φέρνει εντάσεις. Η αγάπη όμως μας ενώνει». «Πήγαμε 15 μέρες στην Ισπανία και ξεκουραστήκαμε γιατί το είχαμε ανάγκη», είπε το μοντέλο για τις κοινές τους διακοπές.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι κάνει μπότοξ ξεκαθαρίζοντας πως άλλο πράγμα είναι τα ενέσιμα και άλλο οι πλαστικές επεμβάσεις. «Κάνω ενέσιμα μπότοξ και υαλουρονικό. Πλέον πρέπει να καταλάβουν τη διαφορά των ενέσιμων από τις πλαστικές επεμβάσεις. Τα ενέσιμα δεν είναι κάτι μόνιμο, αλλά παίζει ρόλο να πας σε έναν πολύ καλό γιατρό γιατί οι μισές έχουν παραμορφωθεί. Όταν έρθει η ώρα, σίγουρα θα πάω στον Ανδρέα Φουστάνο για face lifting», είπε η Βίκυ Μανώλη. Τέλος, αναφέρθηκε και στο φαινόμενο των σεξουαλικών παρενοχλήσεων και στο αν και η ίδια έχει βρεθεί σε ανάλογη θέση. «Με έχουν πλησιάσει άνθρωποι από τον χώρο, που έχουν εξουσία, όμως επειδή γνωρίζω πολύ καλά το ποιόν τους από τις φίλες μου, τους απέφυγα και έτσι γλίτωσα τα χειρότερα».

Foustanos_Manoli
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις