Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

07

Δεκεμβρίου 2022

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αλεξανδράκη – απόπειρα αυτοκτονίας: Έξαλλη παρενέβη στον “αέρα” και διέψευσε το ρεπορτάζ
LIFESTYLE

Αλεξανδράκη – απόπειρα αυτοκτονίας: Έξαλλη παρενέβη στον “αέρα” και διέψευσε το ρεπορτάζ

Αλεξανδράκη - απόπειρα αυτοκτονίας: «Υπήρξε ένα περιστατικό αυτοκτονίας, αλλά όχι με εμένα, με μία άλλη κοπέλα» ξεκαθάρισε το μοντέλο

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στον αέρα του Mega όταν μεταδόθηκε πληροφορία ότι η Δήμητρα Αλεξανδράκη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Η είδηση αρχικά μεταδόθηκε με επιφύλαξη από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» της Σίσσυς Χρηστίδου, όμως στη συνέχεια γράφτηκε στον τίτλο, στο κάτω μέρος της οθόνης ότι υπάρχει πληροφορία ότι το γνωστό μοντέλο έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Ο δημοσιογράφος, μάλιστα, ανέφερε ότι το μοντέλο, μιλώντας τηλεφωνικά με φίλη της, δήλωσε ότι «δεν θέλω άλλο τη ζωή μου». Η φίλη της ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο αστυνομικοί «πήγαν άμεσα στο ξενοδοχείου όπου διέμενε στη Θεσσαλονίκη, την εντόπισαν σε μια λίμνη αίματος» και στη συνέχεια «τη μετέφεραν στο νοσοκομείο».

«Έτσι και ζούσε η γιαγιά μου θα έμενε στον τόπο»

Προτού ο δημοσιογράφος ολοκληρώσει το -εντελώς λάθος, όπως διαπιστώθηκε- «ρεπορτάζ», βγήκε στη γραμμή η Δήμητρα Αλεξανδράκη και η πρώτη της φράση ήταν «αλλάξτε άμεσα στον τίτλο, έχω μια οικογένεια από πίσω μου». Εμφανώς οργισμένη τόνισε έχει πάθει σοκ και πως «έτσι και ζούσε η γιαγιά μου και το έβλεπε αυτό θα έμενε στον τόπο». Η Σίσσυ Χρηστίδου και το επιτελείο της εκπομπής προσπαθούσε, ατυχώς, να το… «σώσει», συγχαίροντας (!) τη Δήμητρα Αλεξανδράκη που διέψευσε την πληροφορία καθώς, όπως είπαν, θα δημιουργούσε… σύγχυση.

«Άρα είναι όλα καλά, δεν ισχύει τίποτα από αυτά» ρώτησε, εμφανώς αμήχανη, η Σίσσυ Χρηστίδου με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη να λέει «μα δεν με ακούτε; Δεν έχει συμβεί τίποτα!».

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο επίμαχος τίτλος αποσύρθηκε και η Δήμητρα Αλεξανδράκη έκλεισε το τηλέφωνο, ευχαριστώντας την εκπομπή για το «υπέροχο» πρωινό που τής χάρισε.


Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις