Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μπεζος για ριάλιτι: Υποκατάστατο ρωμαϊκών εκδηλώσεων
LIFESTYLE

Μπεζος για ριάλιτι: Υποκατάστατο ρωμαϊκών εκδηλώσεων

Μπεζος για ριάλιτι: "Δεν θα έρθει σε εμένα αυτή η κοπέλα, δεν υπάρχει περίπτωση"

Με αφορμή τη νέα μουσική εκπομπή «Ο,τι αγαπώ» που θα παρουσιάζει στο Open, ο Γιάννης Μπέζος έδωσε μια συνέντευξη στο Happy Day. Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, απάντησε αν θα συνεργαζόταν με ηθοποιό που έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις, ενώ χαρακτήρισε τα ριάλιτι «πορνό». «Δεν με φοβίζουν καθόλου τα σχόλια που θα ακούσω για την εκπομπή. Θα κάνω ό,τι θέλω και ό,τι μου αρέσει» είπε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος για το νέο του ξεκίνημα. Για τις 38 νέες σειρές που προβάλλονται τη φετινή τηλεοπτική σεζόν στην τηλεόραση, ο Γιάννης Μπέζος σχολίασε ότι «ναι μεν προσφέρουν εργασία, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν μπορεί να τις καταναλώσει ο τηλεθεατής».

«Δε θα έπαιρνα ποτέ στη δουλειά ηθοποιό που έχει παρέμβει αισθητικά στο σώμα της.Δεν θα έρθει σε εμένα αυτή η κοπέλα, δεν υπάρχει περίπτωση. Έχει τόσες ευκαιρίες να πάει αλλού, που δεν θα το κάνει. Μάλλον δεν παίρνει τον ευατό της στα σοβάρα. Εγώ δεν χρειάζεται να την αποπάρω, έχει καταδικάσει τον εαυτό της από πριν», είπε στη συνέχεια ο Γιάννης Μπέζος για τις γυναίκες ηθοποιούς που έχουν κάνει πλαστικές ή άλλη παρέμβαση στο σώμα τους

Ο ηθοποιός πήρε θέση και για τα ριάλιτι: «Αυτά για μένα είναι πορνό. Το να χώσεις μερικούς ανθρώπους σε ένα μέρος και να αρχίσεις να κάνεις όλες αυτές τις ανοησίες, δήθεν ελεύθεροι και δήθεν να υποδύονται τον εαυτό τους, είναι υποκατάστατο ρωμαϊκών εκδηλώσεων».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις