Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πρωτογεράκη – Φιλιππίδης: “Όντως υπήρχε μεγάλη προσφορά γυναικών στον Πέτρο”
LIFESTYLE

Πρωτογεράκη – Φιλιππίδης: “Όντως υπήρχε μεγάλη προσφορά γυναικών στον Πέτρο”

Πρωτογεράκη - Φιλιππίδης: «Θλίβομαι πάρα πολύ με αυτά που ακούω. Τι λόγια είναι αυτά;» ανέφερε η παρουσιάστρια

Η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής της, με αφορμή τις δηλώσεις της Βίκυς Πρωτογεράκη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», σχετικά με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη. Η ηθοποιός στη συνέντευξη που παραχώρησε ισχυρίστηκε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν έχει προφίλ βιαστή και μάλιστα τόνισε πως είχε ζητήσει να παρευρεθεί στη δίκη ως μάρτυρας υπεράσπισης.

«Δεν μου το ζήτησε, το αποφάσισα και βεβαίως το δέχτηκε. Από την πείρα που έχω ως νομικός και από τις δικογραφίες που έχω δει, μπορώ να διακρίνω τις προσωπικότητές αυτών, οι οποίοι λέγονται βιαστές, μπορώ να διακρίνω γιατί έχω κι εγώ γνώση και επίσης είναι ο τόπος που θα τελεστείαυτό το έγκλημα, ο χρόνος και οι συνθήκες, παίζουν πολλά ρόλο. Μπορεί αυτός ο άνθρωπος να του άρεσαν οι γυναίκες, δεν είναι κακό. Δεν είχε λόγο και κίνητρο να βιάσει» ανέφερε η ηθοποιός.

“Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι σαν παιδί”

Μάλιστα σε άλλο σημείο της συνέντευξης πρόσθεσε: «Η Ελπίδα Νίνου ξέρει τι είναι ο Πέτρος. Είναι σαν μικρό παιδί. Δεν είναι σαν αυτό που παρουσιάζεται». Αυτές τις δηλώσεις άκουσε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία δεν δίστασε να δείξει δημόσια τον εκνευρισμό της: «Θλίβομαι πάρα πολύ με αυτά που ακούω. Λέει ότι είναι νομικός και μπορεί να καταλάβει το προφίλ ενός βιαστή. Εδώ ψυχίατροι με πτυχία, εγκληματολόγοι, νομικοί και δεν μπορούν να καταλάβουν αν είναι κάποιος βιαστής. Μπορεί να το καταλάβει η κ. Πρωτογεράκη επειδή είπε ότι είχε πληθώρα γυναικών; Τι λόγια είναι αυτά;».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις