Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαίρη Μηνά γέννησε: Η τρυφερή ανάρτηση του Μιχάλη Σαράντη
LIFESTYLE

Μαίρη Μηνά γέννησε: Η τρυφερή ανάρτηση του Μιχάλη Σαράντη

Μαίρη Μηνά γέννησε: Οι δυο ηθοποιοί απέκτησαν ένα υγιέστατο κοριτσάκι

Έχουμε ακούσει και έχουμε διαβάσει αφιερώσεις που κάνουν οι νέοι μπαμπάδες στις μαμάδες, μετά την γέννηση των παιδιών τους, αλλά αυτή του ηθοποιού Μιχάλη Σαράντη προς την επίσης ηθοποιό Μαίρη Μηνά, δεν μπορεί να την ανταγωνιστεί κανείς. Το ζευγάρι πριν λίγες ώρες καλωσόρισε το πρώτο τους παιδί, την κόρη τους , και ήδη δέχονται τις θερμές ευχές των συναδέλφων και των φίλων τους. Και όπως του έγραψε χαρακτηριστικά η εγκυμονούσα Μαίρη Συνατσάκη: «Η καρδιά μου έλιωσε».

Ο Μιχάλης Σαράντης την τελευταία πενταετία έχει χαρακτηριστεί, ως ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς του θέατρου. Αυτά τα χρόνια η επαγγελματική ολοκλήρωση συμβάδισε και με την προσωπική του ευτυχία, όταν γνώρισε την συνάδελφό του Μαίρη Μηνά. Η σχέση τους ήταν γνωστή αλλά έγινε γνωστότερη μετά και την συμμετοχή της ηθοποιού στην σειρά «Αγγελική» στον Alpha.

Το μήνυμα του νέου μπαμπά

Σήμερα οι δυο τους, βιώνουν την ωραιότερη στιγμή της ζωής τους, αφού πριν από λίγες ώρες, ήρθε στον κόσμο ο γιος τους. Ο Μιχάλης ανήρτησε τρισευτυχισμένος, την πρώτη του φωτογραφία με το νεογέννητο, αλλά τα λόγια που αφιερώνει στη γυναίκα της ζωής του θα σας συγκινήσουν. Όπως γράφει λοιπόν: «Ο ωραιότερος ρόλος της ζωής μου, έμελλε τελικά να μου δοθεί απλόχερα από την ίδια τη ζωή. Καμάρι μου. Παιδί μου. Σε ευχαριστώ πολύ που με επέλεξες για μπαμπά σου. Θα κάνω τα πάντα για να φανώ αντάξιός σου. Μαίρη μου, κερασιά μου ολάνθιστη, σ´αγαπώ και σε θαυμάζω απέραντα. Είσαι ο λόγος που παλεύω τα σκοτάδια και κοιτάω προς το φως».

Ανάμεσα σε εκείνους που έσπευσαν να του ευχηθούν ήταν ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο Ορφέας Αυγουστίδης, η Ευαγγελία Συριοπούλου, αλλά και η εγκυμονούσα Μαίρη Συνατσάκη, η οποία όπως ήταν φυσικό, στάθηκε στην αφιέρωση του Μιχάλη στην Μαίρη: «Η καρδιά μου έλιωσε. Υγεία, τύχη και φως και στους τρεις σας! Αχ, εσύ Μαίρη».

Ο ηθοποιός δεν είναι η πρώτη φορά που μοιράζεται λόγια λατρείας για την αγαπημένη του. Σε συνέντευξή του, έχει πει για την σχέση τους: «Την προσέχω την Μαίρη, την αγαπώ και την καμαρώνω. Όταν μιλάμε για μεγάλα συναισθηματικά μεγέθη, γιατί είμαι πολύ ερωτευμένος με την Μαίρη, δεν ξέρεις από που σου΄ρχεται. Τρως το χαστούκι και λες πω, πω, τι μάτια είναι αυτά!».

Ο Μιχάλης ζει το θαύμα της ζωής, λίγους μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα του, στον οποίο είχε μεγάλη αδυναμία. Είχε όμως προλάβει να του πει πριν φύγει ότι θα γινόταν παππούς. Αυτό το διάστημα η προσωπική του ευτυχία, τον βρίσκει και στην καλύτερη επαγγελματική του περίοδο. Τον είδαμε να πρωταγωνιστεί στην σειρά «Ο Παράδεισος των κυριών» και παρά την τηλεοπτική του δολοφονία, θα δούμε τη ζωή του Αριστείδη σε αρκετές δόσεις flashback. Πρωταγωνιστεί επίσης και στην σειρά «Τα Νούμερα» του Φοίβου Δεληβοριά στην ΕΡΤ, ενώ θεατρικά θα τον ξαναδούμε στην πετυχημένη παράσταση «Αίας» για την οποία μιλούσαν όλοι το φετινό καλοκαίρι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις