Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Παρακολούθηση Ανδρουλάκη – Ράμμος: “Δεν γνωρίζω αν καταστράφηκε ο φάκελος”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρακολούθηση Ανδρουλάκη – Ράμμος: “Δεν γνωρίζω αν καταστράφηκε ο φάκελος”

Παρακολούθηση Ανδρουλάκη - Ράμμος: "Δεν βρήκαμε νόμιμη ή παράνομη επισύνδεση "

Με την εξέταση του Προέδρου της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) Χρήστου Ράμμου συνεχίζονται οι εργασίες της εξεταστικής επιτροπής που ερευνά την υπόθεση των παρακολουθήσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema, ο κ. Ράμμος φέρεται να είπε ότι από την έρευνα που έχει πραγματοποιήσει η ΑΔΑΕ μετά από καταγγελίες πολιτικών προσώπων των 6 κοινοβουλευτικών κομμάτων περί παρακολούθησής τους, δεν έχει εντοπιστεί κανένα ύποπτο εύρημα ούτε για νόμιμες επισυνδέσεις ούτε για το Predator – διευκρινίζοντας πως εκκρεμεί η ολοκλήρωση του ελέγχου για τις καταγγελίες του κ. Κυριάκου Βελόπουλου.

“Δεν γνωρίζω αν έχει καταστραφεί ο φάκελος του κ. Ανδρουλάκη”

Επίσης, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο κ. Ράμμος φέρεται να είπε στα μέλη της επιτροπής πως δεν μπορεί να διευκρινίσει τον ακριβή χρόνο καταστροφής του φακέλου Ανδρουλάκη ούτε καν να ενημερώσει για το αν ο φάκελος έχει καταστραφεί.

«Δεν μπορώ ειλικρινά να γνωρίζω αν έχει καταστρέφει ο φάκελος Ανδρουλάκη» φέρεται να είπε με βουλευτές της πλειοψηφίας να καταγγέλλουν διαρροές του ΣΥΡΙΖΑ που αναφέρονταν σε διαβεβαιώσεις του Προέδρου της ΑΔΑΕ περί βέβαιης καταστροφής του φακέλου Ανδρουλάκη. Πέραν αυτών ο κ. Ράμμος φέρεται να είπε ότι η Ανεξάρτητη Αρχή δεν έχει λάβει καμία καταγγελία για εταιρείες που εμπορεύονται λογισμικά παρακολούθησης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις