Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σχοινάς – Μαζωνάκης: Εξώδικα μετά τη λήξη της συνεργασίας
LIFESTYLE

Σχοινάς – Μαζωνάκης: Εξώδικα μετά τη λήξη της συνεργασίας

Σχοινάς - Μαζωνάκης: Περνούν στην αντεπίθεση

Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς απαντούν με εξώδικο στο εξώδικο του επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου με τον οποίο θα συνεργαζόταν ο τραγουδιστής μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», το ζευγάρι των καλλιτεχνών περνά στην αντεπίθεση. Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, βρίσκονται σε διαβουλεύσεις με τους δικηγόρους τους κι ετοιμάζονται να αποστείλουν και εκείνοι εξώδικο, απαντώντας στις αιτιάσεις και στις απαιτήσεις του επιχειρηματία.

Το θέμα, όπως όλα δείχνουν, θα λυθεί στα δικαστήρια, εκτός αν υπάρξει εξωδικαστική λύση. Ο Διονύσης Σχοινάς, μετά τη ρήξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Μαζωνάκη θα συνεργαστεί με τη Demy, και όχι με την Έλλη Κοκκίνου όπως ειπώθηκε τις προηγούμενες ημέρες.

Να θυμίσουμε ότι το θέμα αναδείχθηκε από την εκπομπή “Mega Καλημέρα”, το πρωί της Τετάρτης 21/9, όταν ο δικηγόρος του επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου επιβεβαίωσε πως έχουν αποσταλεί από τον πελάτη του δύο εξώδικα, στα οποία ζητά από το ζευγάρι το ποσό των 60.000 ευρώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις