Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μέγκαν Μαρκλ – κηδεία Ελισάβετ: Τα δάκρυα της Δούκισσας του Σάσεξ
ΚΟΣΜΟΣ

Μέγκαν Μαρκλ – κηδεία Ελισάβετ: Τα δάκρυα της Δούκισσας του Σάσεξ

Μέγκαν Μαρκλ - κηδεία Ελισάβετ: Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τη Μέγκαν Μαρκλ να σκουπίζει το μάγουλό της

Η Μέγκαν Μαρκλ φάνηκε να σκουπίζει τα δάκρυά της από το μάγουλό της, καθώς παρακολουθούσε το φέρετρο της Βασίλισσας Ελισάβετ να μεταφέρεται από το Αββαείο του Ουέστμινστερ μετά την κηδεία. Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τη Δούκισσα του Σάσεξ να σκουπίζει το μάγουλό της καθώς στεκόταν δίπλα στην Καμίλα, τη βασιλική σύζυγο, την Κέιτ, τη δούκισσα του Κέιμπριτζ, και τα παιδιά της, τον πρίγκιπα Τζορτζ και την πριγκίπισσα Σάρλοτ.

https://twitter.com/Blu_Alexia_/status/1571869131925864448?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1571869131925864448%7Ctwgr%5E1b792edbd290394d50f4c603c4d01ead1aa3d298%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.thetoc.gr%2Fdiethni%2Farticle%2Fkideia-basilissas-elisabet-ta-dakrua-tis-megkan-kai-o-aparigoritos-xari-eikones—binteo%2F

Νωρίτερα, η Μέγκαν μπήκε στο αββαείο σε μια θλιβερή πομπή πίσω από το φέρετρο της βασίλισσας. Μπροστά της ήταν η Κέιτ, τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του Κέμπριτζ, και ο πρίγκιπας Εδουάρδος με τη Σόφι, την κόμισσα του Γουέσεξ. Πριν από τη λειτουργία, στάθηκε για λίγο δίπλα στην Κέιτ, τον Τζορτζ και τη Σάρλοτ καθώς παρακολουθούσε το φέρετρο της Ελισάβετ να τοποθετείται στο βωμό. Στη συνέχεια, αυτή και ο Χάρι πήραν τις θέσεις τους στη δεύτερη σειρά δίπλα στην πριγκίπισσα Βεατρίκη και τον σύζυγό της, Εντοάρντο Μαπέλι Μότσι.

Συντετριμμένος ο Χάρι

Από την άλλη, ο Χάρι ακολούθησε το φέρετρο της Ελισάβετ δίπλα στον αδελφό του και διάδοχο του θρόνου Γουίλιαμ. Ο Χάρι φόρεσε ένα απλό σμόκιν και όχι στρατιωτική στολή, όπως ο αδελφός του, και έδειχνε συντετριμμένος από τον χαμό της γιαγιάς του. Οι δυο τους άλλωστε είχαν μια ιδιαίτερη σχέση και ο Χάρι δεν έκρυψε ποτέ την αδυναμία που της είχε.

Στο τελευταίο αυτό ταξίδι της Ελισάβετ, λοιπόν, έδειχνε να δυσκολεύεται πολύ να πει το αντίο, καθώς ο θάνατός της σηματοδοτεί την αλλαγή μιας ολόκληρης εποχής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις