Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Παλαιτσάκη για Μπισμπίκη: Δεν έχει καταλάβει ότι συνοδεύει μία σταρ
LIFESTYLE

Παλαιτσάκη για Μπισμπίκη: Δεν έχει καταλάβει ότι συνοδεύει μία σταρ

Παλαιτσάκη για Μπισμπίκη: "Μην τρελαθούμε"

Η Νανά Παλαιτσάκη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό”, με αφορμή το νέο της βιβλίο. Η δημοσιογράφος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη.

Η Νανά Παλαιτσάκη τόνισε συγκεκριμένα ότι: «Μιλάμε για την παράσταση Πέρσες. Κυνηγάνε τα τηλεοπτικά συνεργεία τον κύριο Μπισμπίκη και την κυρία Βανδή. Δεν με αφορούσε αυτό το κυνηγητό αλλά η παράσταση. Βλέπω δεκάδες δημοσιογράφους να έχουν περικυκλώσει το θέατρο και να κυνηγάνε έναν Μπισμπίκη και μια Βανδή, ο οποίος κ. Μπισμπίκης δεν έχει καταλάβει ότι συνοδεύει μία σταρ γιατί για τον μικρόκοσμο της Ελλάδας η Βανδή είναι σταρ».

«Άρα θα πρέπει ούτε να κυνηγιέται, ούτε να μην στέκεται, ούτε να μην αντιμετωπίζει τους δημοσιογράφους με ευγένεια. Διότι αν δεν υπήρχαν οι δημοσιογράφοι δεν θα είχε εισπράξει και εκείνος τα καλά της δημοσιότητας. Μην τρελαθούμε» υπογράμμισε η δημοσιογράφος. «Έχω συναντήσει τον Σπίλμπεργκ καλοκαίρι στην Κεφαλονιά και κάθισε ο άνθρωπος πριν φύγει, μπροστά στο αεροδρόμιο, να μου μιλήσει για τα πάντα! Με απλότητα, με ειλικρίνεια, με ήθος, με καμία αλαζονεία. Και κλείνω την παρένθεση», πρόσθεσε η Νανά Παλαιτσάκη.

Νανά Παλαιτσάκη: Τα πρωινά και η κριτική σε Σκορδά και Λιάγκα

Σε νέα συνέντευξη σήμερα για το OPEN Weekend η Νανά Παλαιτσάκη σχολίασε μεταξύ άλλων το τηλεοπτικό τοπίο, τις πρωινές εκπομπές και επικεντρώθηκε κυρίως στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. «Δεν βλέπω τηλεόραση γιατί τρομάζω. Βαριέμαι να βλέπω τόσες γυμνές παρουσιάστριες. Δεν γίνεται να βλέπω παρουσιάστριες να παρουσιάζουν τραγικά γεγονότα και να μην φοράνε σουτιέν»!

«Μου άρεσε η εκπομπή της Φαίης Σκορδά, μου άρεσε το σκηνικό της, αλλά δεν μου άρεσε που απευθύνεται μόνο στα κορίτσια, αποκλείει το αντρικό κοινό έτσι. Μακάρι να της βγει. Αν πήγαινε στο STAR θα ήταν καλύτερα το περιβάλλον μακροπρόθεσμα», είπε για την Φαίη Σκορδά και την εκπομπή της στον ΣΚΑΙ!

«Ο αντίπαλος το Γιώργου Λιάγκα είναι μόνο ο κακός του εαυτός. Δεν ξέρω τι θα κάνει αν τα νούμερα συνεχίζουν να κατακρημνίζονται. Είδα πως ο ΑΝΤ1 έκανε 0,4% σε ημίωρο. 0,4% ο ΑΝΤ1 δεν έκανε και να έπεφτε μαύρο, είναι συντριβή, θα πρέπει να το δουν χθες. Είναι εξαιρετικός στις συνεντεύξεις», είπε για τον Γιώργο Λιάγκα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις