Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φόλα σε σκύλο: Συνελήφθη 56χρονος στον Βόλο
ΕΛΛΑΔΑ

Φόλα σε σκύλο: Συνελήφθη 56χρονος στον Βόλο

Φόλα σε σκύλο: Εντοπίστηκε από τις κάμερες και συνελήφθη

Νέο περιστατικό θανάτωσης ζώου σημειώθηκε αυτή τη φορά στον Αλμυρό Βόλου, όταν ένας 56χρονος έριξε φόλα σε αδέσποτο σκύλο. Πιο συγκεκριμένα, ο δράστης πήγε με αυτοκίνητο στο σημείο και έριξε το δηλητήριο που είχε μέσα σε μια χαρτοπετσέτα. Ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχε σχεδιάσει γιατί κάμερα που υπήρχε στο σημείο κατέγραψε τις κινήσεις του με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Ο 56χρονος συνελήφθη στον Αλμυρό του Βόλου, το πρωί της Παρασκευής 16 Σεπτεμβρίου. Οδηγώντας Ι.Χ. επιβατηγό όχημα ιδιοκτησίας του, κινήθηκε μέσα σε οικισμό στον Αλμυρό και κάποια στιγμή σταμάτησε. Φορώντας γάντι στο αριστερό του χέρι, έριξε φόλα που είχε μέσα σε χαρτοπετσέτα.

Αδέσποτος σκύλος την έφαγε και 20 λεπτά αργότερα πέθανε. Όπως προέκυψε στη συνέχεια από σχετική γνωμάτευση κτηνιάτρου, ο θάνατος προήλθε από δηλητηρίαση. Η ταυτοποίηση του δράστη και η εξιχνίαση του εγκλήματος, επιτεύχθηκαν κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης βιντεοληπτικού υλικού κλειστού κυκλώματος καταγραφής, το οποίο υπήρχε εγκατεστημένο και κατέγραψε τις κινήσεις του δράστη.

Του επιβλήθηκε πρόστιμο 30.000 ευρώ

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, o 56χρονος, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί ενώπιον κ. Εισαγγελέα Πρωτ/κων Βόλου, ενώ σε βάρος του επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο των -30.000- ευρώ. Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις