Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Σελένα Γκόμεζ Emmy: Το σέξι «ατύχημα»
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σελένα Γκόμεζ Emmy: Το σέξι «ατύχημα»

Η Σελένα Γκόμεζ μαγνήτισε για ακόμα μια φορά τα βλέμματα πάνω της

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Σελένα Γκόμεζ έκλεψε για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις όταν εμφανίστηκε με ένα ολόλευκο φόρεμα, στα 74α Primetime Emmy Awards. Η 30χρονη υποψήφια έλαμπε πάνω στη σκηνή κατά την απονομή ενός βραβείου μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της στο «Only Murders in the Building». Και ενώ όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά, πολλοί ήταν αυτοί που διαπίστωσαν πως αρκετοί από τους παρευρισκόμενους δεν κοίταγαν τη Σελένα Γκόμεζ αλλά κάτι άλλο. Η φόδρα του φορέματος ανέβηκε υπερβολικά πολύ και την… εξέθεσε! Αυτό που έχει σημασία είναι πώς όλοι όσοι είδαν το σέξι αυτό ατύχημα κράτησαν το στόμα τους κλειστό (ή ανοιχτό από θαυμασμό) και δεν είπαν το παραμικρό στην Γκόμεζ ώστε να διορθώσει την κατάσταση κάτι που εξαγρίωσε τους θαυμαστές της που δεν της είπε κανείς να φτιάξει τη φόδρα της.

Οι θαυμαστές της τραγουδίστριας εκφράζουν την οργή τους στα social media που κανείς δεν την ενημέρωσε για να το φτιάξει πριν ανέβει στη σκηνή και μάλιστα μπροστά σε τόσες κάμερες. Η πρώην σταρ της Disney είναι επιρρεπής σε ενδυματολογικές δυσλειτουργίες. Στα βραβεία SAG του 2022, έπεσε στο κόκκινο χαλί χάρη σε ένα ζευγάρι ελαττωματικά τακούνια Louboutin. Ευτυχώς, κάποιος ήταν εκεί για να πιάσει τη Σελένα και να τη βοηθήσει να σηκωθεί. Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια έβγαλε τα παπούτσια και για καλό και για κακό ανέβηκε στη σκηνή ξυπόλητη.

@raretourgomez SELENA DESERVES BETTER #selenagomez #selenators #celebrity #emmys #paparazzi #mabelmora #peopleyouknow #weloveyouselena #fpy #omitb #edit #foryou #viral ♬ original sound – ◠؛◡

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις