Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Snik – Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σε τεντωμένο “σχοινί” οι σχέσεις του πρώην ζευγαριού
LIFESTYLE

Snik – Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σε τεντωμένο “σχοινί” οι σχέσεις του πρώην ζευγαριού

Snik - Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Νέα τροπή έχουν πάρει οι άλλοτε καλές σχέσεις του πρώην ζευγαριού

Κάπου στις αρχές του χρόνου και ειδικά μετά την επιστροφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από την Αμερική, είχαν υπάρξει φήμες για επανασύνδεση του μοντέλου με τον Snik, με αφορμή κιόλας ένα δείπνο τους με τη μαμά της Ηλιάνας στην Κηφισιά. Οι δυο τους δεν επιβεβαίωσαν ποτέ κάτι τέτοιο. Αντιθέτως, η Ηλιάνα έλεγε παντού ότι είναι ελεύθερη κι ότι με τον Snik έχουν μια πολύ καλή σχέση, αγαπιούνται και λένε τα νέα τους.

Το γεγονός όμως πως βρίσκονται και οι δύο σε νέες σχέσεις, φαίνεται πως έβαλε τέλος σε αυτή την επικοινωνία και φιλική σχέση. Σύμφωνα με το dailymedia&news.gr, μια κίνηση που θα μπορούσε να θεωρηθεί ως δείγμα οριστικής ρήξης, είναι αυτό που έκανε ο Snik με το unfollow στο Instagram στην Ηλιάνα. Ίσως να μην ήταν κάτι τόσο σοβαρό, αν δεν είχαν προηγηθεί κάποιες τοποθετήσεις της Ηλιάνας που καταδίκαζαν επί της ουσίας όλον αυτόν τον κύκλο της βίας στον οποίο έχει μπει ο Snik μαζί με τον Light. Την αποκάλυψη για το unfollow έκανε η Soula Glamorous μετά από μήνυμα που έλαβε στο προφίλ της.

Η ανάρτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα έκανε ένα story με ένα quote που λέει «Φιλική υπενθύμιση: δεν υπάρχει μεγαλύτερος πλούτος από την πνευματική ηρεμία» και δεν μοιάζει να είναι κάτι το τυχαίο, δεδομένου ότι ο Snik επιδεικνύει τον υλικό του πλούτο, αλλά… δε δείχνει να έχει καμία πνευματική ηρεμία.

Να υπενθυμίσουμε πως η Ηλιάνα είχε δηλώσει σε παλιότερες συνεντεύξεις της πως αγαπάει τον Snik, πως διατηρούσαν μέχρι τότε φιλικές σχέσεις, αλλά και πως δεν θέλει να τον βλέπει να παίρνει τον δρόμο της βίας. Για το αν τα δεδομένα άλλαξαν υπό το φως των νέων τους σχέσεων, αλλά και των περιστατικών βίας που περικυκλώνουν ή στα οποία εμπλέκεται ο Snik κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις