Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Μωρό ηλεκτροπληξία: Σοκ στην Εύβοια
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μωρό ηλεκτροπληξία: Σοκ στην Εύβοια

Μωρό ηλεκτροπληξία: Κάτω από άγνωστες συνθήκες το μωρό μεταφέρθηκε νεκρό στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου

Σοκ στην Εύβοια από τη είδηση του θανάτου ενός μωρού μόλις 12 μηνών στο Αργυρό του Δήμου Κύμης -Αλιβερίου.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες το μωρό μεταφέρθηκε νεκρό στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου, ενώ σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο θάνατος προήλθε από ηλεκτροπληξία κάτι που αναμένεται να επιβεβαιωθεί από την νεκροψία – νεκροτομή.

Σε επικοινωνία του eviathema με τον πρόεδρο του χωριού κ. Ντίνο Αποστόλου δήλωσε: «Όλοι στο χωριό είμαστε συγκλονισμένοι. Μόλις μάθαμε το τραγικό γεγονός παγώσαμε. Πραγματικά συλλυπητήρια στην οικογένεια».

Ρέθυμνο: Επιχείρησε να βάλει τέρμα στη ζωή της 4 φορές σε λίγες ώρες!

Απίστευτο περιστατικό στο Ρέθυμνο, με μια 29χρονη να αποπειράται να αυτοκτονήσει 4 φορές μέσα σε λίγες ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, νωρίς σήμερα το πρωί η νεαρή βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της μέσα στο διαμέρισμα της στην πόλη του Ρεθύμνου, έχοντας καταναλώσει ποσότητα χαπιών.

Η 29χρονη είχε επιχειρήσει αρχικά να αυτοκτονήσει με χάπια, δεν τα κατάφερε και προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της πέφτοντας από ύψος στο κενό. Και η δεύτερη απόπειρα ήταν αποτυχημένη με αποτέλεσμα να προσπαθήσει να αυτοκτονήσει με μαχαίρι. Την τέταρτη φορά κατανάλωσε και πάλι χάπια. Άμεσα τα οικεία της πρόσωπα ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ οι διασώστες του οποίου έσπευσαν επί τόπου παρέλαβαν την 29χρονη και την μετέφεραν στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου. Εκεί οι γιατροί της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και πλέον νοσηλεύεται στην Παθολογική κλινική του νοσοκομείου, όπου αναμένεται να υποβληθεί και σε ψυχιατρική εξέταση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις