Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / ΗΣΑΠ – πέτρα: «Είναι πρησμένο όλο μου το κεφάλι» λέει η επιβάτιδα μετά την επίθεση
ΕΛΛΑΔΑ

ΗΣΑΠ – πέτρα: «Είναι πρησμένο όλο μου το κεφάλι» λέει η επιβάτιδα μετά την επίθεση

Η πέτρα που χτύπησε την επιβάτιδα μπήκε από ανοιχτό παράθυρο του τρένου

Ξαφνικά επικράτησε η απόλυτη αναστάτωση όταν επιβάτιδα τραυματίστηκε στο κεφάλι, ύστερα από επίθεση με πέτρα, σε συρμό του ΗΣΑΠ που κινούταν μεταξύ των σταθμών Ηράκλειο και Ειρήνη. «Είναι πρησμένο όλο μου το κεφάλι»… Δυο μέρες μετά την περιπέτεια που έζησε, η γυναίκα μιλάει στο Mega και περιγράφει τις σκηνές που βρίσκονται διαρκώς στο μυαλό της.  Η πέτρα που την χτύπησε μπήκε από ανοιχτό παράθυρο του τρένου και κατέληξε στο κεφάλι της. «Μπήκε από το παράθυρο, δεν ήξερα τι με χτύπησε. Όταν ένιωσα τον πόνο στο κεφάλι και άρχισε να τρέχει αίμα, δεν κατάλαβα τι με χτύπησε και νόμιζα μήπως είναι κάποιος από πίσω» εξηγεί. «Θα ξαναπάρω τον ΗΣΑΠ, έχω σκεφτεί και πού θα κάθομαι» προσθέτει.

Αρχικά η γυναίκα δεν κατάλαβε πως είχε τραυματιστεί. Το συνειδητοποίησε από τις αντιδράσεις επιβατών που βρίσκονταν γύρω της και την έβλεπαν αιμόφυρτη. «Μια κυρία λέει ‘πέτρα’ και τη σηκώνει. Ένας κύριος έβαλε το χέρι στο κεφάλι μου για να σταματήσει την αιμορραγία» επισήμανε ειδικότερα. Οι γιατροί είπαν στην τραυματισμένη γυναίκα ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι ακόμη χειρότερα. Η γυναίκα κατέβηκε στον σταθμό του Ηρακλείου και πήγε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και εξετάσεις.

«Έκαναν εξετάσεις, αξονικές και τέτοια, μου είπαν ότι δεν βλέπουν κάτι σοβαρό» δήλωσε. Επιβάτης σε άλλο βαγόνι του τρένου είπε σε αστυνομικούς πως είδε μια ομάδα παιδιών να τρέχει στον δρόμο μετά την επίθεση και να απομακρύνεται.

«Δύο έφηβοι ήταν. Τον έναν τον έχουν περιγράψει»

Για την επίθεση έβγαλε ανακοίνωση και ο ΗΣΑΠ που περιμένει την ολοκλήρωση της αστυνομικής έρευνας. Ήδη αναλύονται βίντεο από κάμερες ασφαλείας και εξετάζονται μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, που έχουν αναφέρει ότι το τελευταίο διάστημα οι σχετικές επιθέσεις είναι διαδοχικές.






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις