Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Φραντσέσκο Τότι διαζύγιο: Ο Ρόκο Σιφρέντι καλεί το ζευγάρι να τα ξαναβρει
ΚΟΣΜΟΣ

Φραντσέσκο Τότι διαζύγιο: Ο Ρόκο Σιφρέντι καλεί το ζευγάρι να τα ξαναβρει

Φραντσέσκο Τότι διαζύγιο: Ο Ιταλός πορνοστάρ πήρε θέση για τον χωρισμό του Τότι με την Μπλάζι

Πρώτο θέμα συνεχίζει να είναι στα ιταλικά ΜΜΕ το διαζύγιο του Φραντσέσκο Τότι με την Ιλάρι Μπλάζι. Ο αρχηγός της Ρόμα με την καλλονή και επί είκοσι χρόνια σύντροφό του αποφάσισαν να χωρίσουν πριν από λίγες εβδομάδες και σύμφωνα και με τα λεγόμενα του Τότι στην τελευταία του συνέντευξη το διαζύγιο δεν θα είναι βελούδινο. Υπάρχουν στη μέση τα παιδιά και μεγάλη ακίνητη και όχι μόνο περιουσία. Για το θέμα ρωτήθηκε και ο διάσημος Ιταλός πορνοστάρ, Ρόκο Σιφρέντι, ο οποίος σήμερα είναι παραγωγός ερωτικών ταινιών.

Μια απιστία σε 20 χρόνια σχέσης δεν μπορεί να διαλύσει έναν γάμο

Ο Ρόκο συμβούλεψε μέσω του περιοδικό Mow τόσο τον Φραντσέσκο Τότι όσο και την Ιλάρι Μπλάζι να κάνουν πίσω και να τα βρουν, γιατί απλά θα το μετανιώσουν. «Συγχωρήστε την απιστία. Μια απιστία σε 20 χρόνια σχέσης δεν μπορεί να διαλύσει έναν γάμο. Είναι ανεκτή μια απιστία σε τόσα χρόνια. Η αγάπη δεν μπορεί να σβήσει. Σας συμβουλεύω και τους δύο να τα βρείτε ξανά» είπε αρχικά ο 58χρονος Ρόκο.

«Γνωρίζω τον Φραντσέσκο, περάσαμε και μερικές μέρες διακοπές μαζί, βρεθήκαμε αρκετές φορές στο ίδιο μέρος. Αυτό που πάντα πρόσεχα σε αυτόν είναι η εξαιρετική του ευαισθησία. Ο Τότι είναι ακόμα πολύ ερωτευμένος, αλλά ταυτόχρονα και πολύ μετανιωμένος», θα αναφέρει στη συνέχεια. Ο Ρόκο από την άλλη περιέγραψε την Ιλάρι ως ψυχρή αλλά ξεκαθάρισε ότι έστειλε μήνυμα στον Τότι να σκεφτεί την οικογένεια του και να μην την διαλύσει και μετά το μετανιώσει. «Με λίγα λόγια, δεν είναι προδοσία να κάνεις απιστία μετά από είκοσι χρόνια σχέσης. Εάν υπάρχει αληθινή αγάπη να τα βρείτε» είπε κλείνοντας. Δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τη νέα κοπέλα του Τότι, την Νοέμι Μπόκι, την οποία χαρακτήρισε ως «αντίγραφο της πρώην συζύγου του».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις