Μέγκαν Μαρκλ – Ελισάβετ: Η αμήχανη στιγμή που εκνευρίζεται με ανθρώπους του παλατιού

ΚΟΣΜΟΣ

Μέγκαν Μαρκλ – Ελισάβετ: Η αμήχανη στιγμή που εκνευρίζεται με ανθρώπους του παλατιού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Η αμήχανη στιγμή που η Μέγκαν Μαρκλ εκνευρίζεται με ανθρώπους του παλατιού για ένα μπουκέτο λουλούδια

13.09.2022 | 14:53

Η ξαφνικά εμφάνιση Μέγκαν Μαρκλ, πρίγκιπα Χάρι, πρίγκιπα Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον το Σάββατο στο Γουίνδσορ προκάλεσε απορία και έκπληξη. Μια εμφανής προσπάθεια και των δύο πλευρών να δείξουν ότι μπορούν να παραμερίσουν τις διαφορές τους για να θρηνήσουν την αγαπημένη τους γιαγιά βασίλισσα Ελισάβετ. Η αμηχανία ήταν εμφανής, όπως και ο πλέον ηγετικός ρόλος που κατέχουν πρίγκιπας Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον. Πήγαιναν μπροστά και οι άλλοι ακολουθούσαν. Στο ζευγάρι των πριγκίπων της Ουαλίας και συγκεκριμένα στον Γουίλιαμ ανήκε άλλωστε η πρωτοβουλία για την κοινή εμφάνιση στον κόσμο, έξω από το κάστρο που τόσο αγαπούσε η γιαγιά τους και είχε γεμίσει λουλούδια στη μνήμη της.

Η… διαμάχη της Μέγκαν Μαρκλ με τους βασιλικούς βοηθούς για ένα μπουκέτο λουλούδια

Η Μέγκαν Μαρκλ, ωστόσο, δεν το έβαλε κάτω. Και δεν μπόρεσε να κρύψει και τον εκνευρισμό της όταν ένας από τους ανθρώπους του παλατιού, την πλησίασε για να την διευκολύνει με ένα μπουκέτο λουλούδια που κρατούσε. Οι άνθρωποι του παλατιού είναι αυτοί που δέχονται τα βελάκια της Μέγκαν, όταν η δούκισσα μιλά για τα δεινά της στο παλάτι. Είναι οι άνθρωποι με τα γκρι, όπως συνήθως τους αποκαλεί, που ήθελαν να την βάλουν σε καλούπι, αρνούνταν πολλά από τα αιτήματά της και γενικότερα κατά τους ισχυρισμούς της τής έκαναν τη ζωή δύσκολη. Οταν λοιπόν η Μέγκαν Μαρκλ, αντίκρισε έναν από τους ανθρώπους του παλατιού μπροστά της, που παρενέβη ενώ μιλούσε με τον κόσμο που είχαν έρθει για να θρηνήσουν την βασίλισσα Ελισάβετ, εκνευρίστηκε. Και προσπάθησε πάρα πολύ για να το κρύψει. Και παρότι η προσπάθεια ήταν φιλότιμη, ο εκνευρισμός δεν κρυβόταν…

Ολα συνέβησαν όταν κάποιος από το πλήθος έδωσε ένα μπουκέτο λουλούδια στην Μέγκαν Μαρκλ προφανώς για να το αφήσει μαζί με τα υπόλοιπα λουλούδια που ήταν στον τοίχο του κάστρου στη μνήμη της βασίλισσας. Όταν η Μέγκαν κράτησε τα λουλούδια στα χέρια της, ένας βασιλικός βοηθός έσπευεσ να της τα πάρει για να τα εναποθέσει μαζί με τα άλλα. Αλλά η Μέγκαν είπε ότι ήθελε να τα πάει η ίδια και τον ευχαρίστησε για την προσφορά του. Εκνευρισμένη. Εμφανώς εκνευρισμένη. «Τους είπα ότι θα τα τοποθετήσω εκεί πέρα, οπότε δεν πειράζει. Σας ευχαριστώ. Το εκτιμώ πάντως», φαίνεται να λέει στον βασιλικό βοηθό.

Εβαλαν τα μεγάλα μέσα

Αφού η κίνηση αυτή δεν έπιασε, πάντως, οι βασιλικοί έβαλαν τα μεγάλα μέσα. Λίγο αργότερα, όταν στα χέρια της Μέγκαν Μαρκλ είχαν μαζευτεί περισσότερα μπουκέτα λουλούδια, ένας άλλος βασιλικός βοηθός ήρθε και με τη βοήθεια του πρίγκιπα Χάρι κατάφερε να πάρει τα λουλούδια από τα χέρια της Μέγκαν. «Τα μεγάλα όπλα έπρεπε να επέμβουν όταν η Μέγκαν αρνήθηκε να αφήσει τα λουλούδια που προσπάθησε να της πάρει ο πρώτος βοηθός, καθώς η ίδια ήθελε να τα πάει μόνη της και να εναποθέσει μαζί με τα άλλα αφιερώματα», αναφέρει το σχόλιο στο Twitter στην ανάρτηση με το δεύτερο βίντεο.

Διχασμός στο Twitter

Φυσικά, το σκηνικό αυτό δίχασε το Twitter. Οι μεν υποστήριζαν ότι η Μέγκαν Μαρκλ ήθελε ακόμη και εκείνη τη στιγμή να κάνει το κομμάτι της, και να πάει μόνη της τα λουλούδια στα άλλα αφιερώματα στη βασίλισσα Ελισάβετ για να το καταγράψει η κάμερα και οι υπόλοιποι σχολίασαν ότι ήταν μια ζωντανή απόδειξη όλων αυτών που κατά καιρού έχει περιγράψει η Μέγκαν Μαρκλ για τη ζωή στο παλάτι. Και ότι ποτέ, μα ποτέ, δε πρόκειται να περάσει η απόψη της. «Το ήθελε για την φωτογραφία, αλλά την καταπλάκωσαν άνθρωποι που ξέρουν ακριβώς τι προσπαθεί να πετύχει 🤣», έγραψε κάποιος Twitter.

«Μάλλον ήθελε να την απαθανατίσουν και να την βιντεοσκοπήσουν καθώς περπατούσε μόνη της και έβαζε τα λουλούδια στα αφιερώματα. Στην πραγματικότητα, αν το σκεφτείς, είναι πραγματικά ναρκισσίστρια, προσπαθεί πάντα να κάνει τα πάντα για εκείνη σε κάθε περίσταση! Χαίρομαι που την σταμάτησαν!» συμφώνησε ένας δεύτερος. «Είναι απολύτως αταξική, τόσο απλά», πρόσθεσε ένας τρίτος.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο πόλεμος στην Μέγκαν έχει ήδη ξεκινήσει, είναι η πρώτη φορά που το βιώνει αυτό και έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε, πιθανώς υποσχέθηκε να αφήσει η ίδια τα λουλούδια και αυτό θα έκανε μέχρι που της είπε ο Χάρι ότι είναι οκ να τα δώσει», έγραψε κάποιος άλλος στο Twitter προς υπέρασπιση της Μαρκλ. «Πιθανότατα δεν κατάλαβε ότι τούς παίρνουν τα λουλούδια για λόγους ασφαλείας. Άλλωστε θα μπορούσε να υπάρχει ένας μικρός εκρηκτικός μηχανισμός, νευροπαραλυτικό αέριο, ένα δηλητηριώδες έντομο, οτιδήποτε άλλο, κρυμμένο μέσα τους», εξήγησε ένας δεύτερος θαυμαστής για το βασιλικό πρωτόκολλο.

«Ω Θεέ μου……STOP IT!!!! Αφήστε ήσυχη αυτή την καημένη τη γυναίκα. Να χαίρεσαι που όλος ο κόσμος δεν ζυγίζει την κάθε σου κίνηση. Αρκετά πια», πρόσθεσε κάποιος άλλος.

Exit mobile version