Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σκύλος Ιωάννινα: Άντρας κλωτσάει το ζώο στη μέση του δρόμου – Βίντεο
ΕΛΛΑΔΑ

Σκύλος Ιωάννινα: Άντρας κλωτσάει το ζώο στη μέση του δρόμου – Βίντεο

Σκύλος Ιωάννινα: Λίγες ώρες μετά την κτηνωδία που συγκλόνισε τη Θεσσαλονίκη, με έναν άνδρα να πατά και να σκοτώνει γατάκι, άγρια κακοποιημένο βρέθηκε σκυλάκι

Οργή προκαλεί ακόμη ένα περιστατικό κακοποίησης ζώου με θύμα άτυχο σκυλάκι. Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο που δημοσιεύτηκε από το σωματείο «Κίνημα για τα δικαιώματα των ζώων» στα Ιωάννινα. Όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο, ένας άνδρας, ο οποίος φοράει κράνος στο κεφάλι, κλωτσάει σκύλο στο πεζοδρόμιο ενώ ένας άλλος, που παρακολουθεί το περιστατικό, του φωνάζει να σταματήσει και τον αποτρέπει. Σύμφωνα με το φιλοζωικό σωματείο που έκανε τη δημοσίευση, πρόκειται για ένα σκυλάκι το οποίο είχε κακοποιηθεί από το αφεντικό του προτού το εγκαταλείψει στο δρόμο ενώ έχει γίνει ήδη καταγγελία κατά αγνώστου.

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ο άνδρας που ποδοπάτησε και σκότωσε το γατάκι

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται τα στοιχεία του άνδρα που ποδοπάτησε μέχρι θανάτου το γατάκι στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr το υλικό του βίντεο, στο οποίο καταγράφηκε η φρικιαστική στιγμή που ο άνδρας ποδοπάτησε το άτυχο ζώο ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο, καθώς βοήθησε τις Αρχές να ταυτοποιήσουν τον δράστη. Οπως αναφέρει το τοπικό μέσο ο άνδρας διαμένει σε οικισμό εκτός της Θεσσαλονίκης, σε περιοχή του δήμου Λαγκαδά. Μάλιστα έχει απασχολήσει ξανά το τοπικό αστυνομικό τμήμα, αφού του έχουν επιβληθεί ποινές και για άλλες περιπτώσεις κακοποίησης ζώων. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης είχε εμπλοκή και σε βία περιστατικά εναντίον συμπολιτών του. Σε βάρος του έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για κακοποίηση ζώου που έχει υποβληθεί στον εισαγγελέα.

Το βίντεο με την κτηνωδία -Η στιγμή που σκοτώνει το γατί

Κάμερα ασφαλείας από κατάστημα της πόλης, κατέγραψε την φρικιαστική πράξη. Ο άντρας, αφού ελέγχει πως δεν τον κοιτάζει κανείς, πλησιάζει το μικρό γατάκι, το τσαλαπατάει και φεύγει ανενόχλητος. Δυστυχώς, το ζωάκι κατέληξε, το βίντεο ωστόσο της αποτρόπαιας αυτής πράξης ανέβηκε στο διαδίκτυο από φιλοζωική εταιρεία, η οποία προχώρησε σε καταγγελία, και έχει προκαλέσει οργή.

Το βίντεο από την αποτρόπαια πράξη πρόβαλε η ΕΡΤ.

Προσοχή ακολουθούν σκληρές εικόνες:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις