Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μητέρα Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: Η αντίδρασή της όταν είδε την κάμερα
ΕΛΛΑΔΑ

Μητέρα Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: Η αντίδρασή της όταν είδε την κάμερα

Μητέρα Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: «Μιλάτε σε λάθος άνθρωπο»

Η μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου «απαρνήθηκε» μπροστά στην κάμερα την ταυτότητά της ως μητέρας του δολοφόνου της Κάρολαϊν. Συγκεκριμένα, η εκπομπή «Super Κατερίνα» εντόπισε τη μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στην Αθήνα, όπου βρίσκεται κάποιες ημέρες του μήνα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, και προσπάθησε να μιλήσει μαζί της. Ωστόσο, εκείνη αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι είναι η μητέρα του πιλότου και δολοφόνου της Κάρολαϊν. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, η γυναίκα λέει στη δημοσιογράφο που τη φώναζε με το όνομά της (Γεωργία) πως κάνει λάθος και πως δεν μιλάει στο σωστό άτομο.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής, σίγουρη για την ταυτότητα της γυναίκας, συνέχισε να της απευθύνει ερωτήσεις σχετικά με τον γιο της, αλλά εκείνη, φανερά ενοχλημένη, προσπάθησε με κάθε τρόπο να την αποφύγει, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να αρνηθεί ότι είναι η μητέρα του πιλότου.

Τι είπε ο δικηγόρος του

Σημειώνεται πάντως ότι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο συνήγορος υπεράσπισης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για τη μητέρα του πιλότου και εξήγησε τον λόγο για τον οποίο εκείνη κράτησε τη στάση αυτή απέναντι στην τηλεοπτική κάμερα. «Δεν χωρά αμφισβήτηση ότι πρόκειται για τη μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Πρόκειται για μια ταλαιπωρημένη μάνα, που είναι συντετριμμένη για ό,τι έχει συμβεί στην οικογένειά της. Ο χαρακτήρας που έχει δείξει μέχρι στιγμής η συγκεκριμένη γυναίκα είναι παραδειγματικός», ανέφερε ο κ. Παπαϊωαννίδης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις