Έκρηξη στην Αχαρνών: Σωρεία παραβάσεων στο κατάστημα με τις φιάλες υγραερίου

ΕΛΛΑΔΑ

Έκρηξη στην Αχαρνών: Σωρεία παραβάσεων στο κατάστημα με τις φιάλες υγραερίου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Έκρηξη στην Αχαρνών: Από την πρώτη στιγμή της έκρηξης υπήρχαν καταγγελίες για το κατάστημα, σχετικά με παράνομες ενέργειες.

12.09.2022 | 20:41

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με την έκρηξη που είχε σημειωθεί σε κατάστημα εμπορίας φιαλών υγραερίου στην Αχαρνών. Οπως είπε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος, στο Live News από την πρώτη στιγμή της έκρηξης υπήρχαν καταγγελίες για το κατάστημα, που ανήκει σε χονδρέμπορο εμπορίας και διαχείρισης φιαλών υγραερίου, σχετικά με παράνομες ενέργειες. Όπως προέκυψε από την έρευνα της Πυροσβεστικής η οποία ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, στο κατάστημα με άδεια για περίπου 10 φιάλες υγραερίου, υπήρχαν περισσότερες από 150.

Σε συνέχεια των καταγγελιών, υπήρξαν πληροφορίες που έκαναν λόγο για νόθευση υγραερίου, προκειμένου να μεγιστοποιηθεί το κέρδος, σε βάρος της ασφάλειας των πολιτών. Ο λόγος των εκρήξεων στο κατάστημα δεν έχει ακόμα διαπιστωθεί, ωστόσο η έρευνα της Πυροσβεστικής δείχνει σειρά παραβιάσεων της νομοθεσίας.

Υπενθυμίζεται ότι στις 2 Σεπτεμβρίου 2022 μια ισχυρή έκρηξη, με έναν τραυματία, συντάραξε την περιοχή στην Αχαρνών. Η έκρηξη σημειώθηκε σε κατάστημα εμπορίας φιαλών υγραερίου, με τον έναν τραυματία να μεταφέρεται με εκτεταμένα τραύματα στο ΚΑΤ.

Ετικέτες
Exit mobile version