Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εισαγγελέας Νούλης – Πισπιρίγκου: “Kτητική εμμονή με τον σύζυγό της”
ΕΛΛΑΔΑ

Εισαγγελέας Νούλης – Πισπιρίγκου: “Kτητική εμμονή με τον σύζυγό της”

Εισαγγελέας Νούλης - Πισπιρίγκου: «Ήθελε να εκδικηθεί τον Μάνο Δασκαλάκη, γιατί την εγκατέλειψε»

Βαρύτατους χαρακτηρισμούς στη Ρούλα Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, αποδίδει στην πρότασή του ο εισαγγελέας, Γιώργος Νούλης. «Ήθελε να εκδικηθεί τον Μάνο Δασκαλάκη, γιατί την εγκατέλειψε. Είχε κτητική εμμονή μαζί του», αναφέρει στην πρότασή του ο εισαγγελέας. Χαρακτηριστικά στο απόσπασμα της πρότασής του για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, ο εισαγγελέας αναφέρει συγκεκριμένα:

«Η κτητική εμμονή της κατηγορουμένης με τον σύζυγό της και τη διαφαινόμενη οριστική απώλειά του, την ώθησε στην εξύφανση πρωτοφανούς φρικαλεότητας εγκληματικού σεναρίου εξόντωσης της Τζωρτζίνας ως μέσο εκδίκησης του Δασκαλάκη ενόψει και της ιδιαίτερης αδυναμίας που έτρεφε για το παιδί. Διαρκώς τελούσε σε κατάσταση αντιδικίας, ασχολούνταν μονίμως με αυτόν και τις προηγούμενες σχέσεις του. Η σκέψη της δε επικεντρωνόταν γύρω από το πρόσωπό του και φοβόταν μήπως την εγκαταλείψει».

“Σενάριο που εφευρέθηκε η κεταμίνη”, λέει ο Αλέξης Κούγιας

Στην πρόταση 37 σελίδων για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, ο εισαγγελέας, σύμφωνα με το STAR, μιλά και για την κεταμίνη και για τον χαρακτήρα της. Αναφέρει συγκεκριμένα για την κατηγορουμένη: «Εμφανίζει ιδέες μεγαλείου συνδεδεμένες με τη δημοσιότητα. Βρίσκεται σε διαρκή διαπραγμάτευση αλήθειας και ψέματος. Στερείται γνήσιου συναισθήματος και αντιλαμβάνεται τα παιδιά ως μία ναρκισσιστική προέκταση του εαυτού της». Την ίδια ώρα ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, ζητά να συγχωνευθεί η υπόθεση της Τζωρτζίνας με αυτήν του θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας για να μην υπάρξει δεύτερη προφυλάκιση και να γίνει μία δίκη σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Πάντως, ο Αλέξης Κούγιας υποστηρίζει ότι η κεταμίνη είναι σενάριο που εφευρέθηκε. Απαντήσεις στην ανακοίνωση της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος έδωσε ο Αλέξης Κούγιας σε σχέση με την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου. Σύμφωνα με όσα ανέφερε «έξι σχεδόν μήνες η εντολέας μου κατακρεουργείται καθημερινά από δήθεν δημοσιογράφους, ιδιώτες μαϊντανούς ιατροδικαστές, συνταξιούχους αστυνομικούς που δεν έχουν συμμετάσχει ούτε καν σε αστυνομική προανάκριση για ένα σοβαρό έγκλημα, ψυχιάτρους και ψυχολόγους, καταρρακώνοντας κάθε λεπτό και κάθε ώρα και κάθε μέρα το τεκμήριο της αθωότητάς της». Επιπλέον, επέμεινε ότι το κίνητρο της Πισπιρίγκου ήταν κατασκευή του εισαγγελέα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις