Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Άδωνις Γεωργιάδης ΣΚΑΪ: “Στις εκλογές του 2023 δύο είναι οι επιλογές”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις Γεωργιάδης ΣΚΑΪ: “Στις εκλογές του 2023 δύο είναι οι επιλογές”

Άδωνις Γεωργιάδης ΣΚΑΪ: Ο υπουργός μίλησε για τον εκλογικό νόμο και τα μέτρα

Ο Άδωνις Γεωργιάδης παραχωρώντας συνέντευξη στον ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Αυτιά, αναφέρθηκε στα νέα μέτρα και το εκλογικό δίλημμα που έθεσε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του στη 86η ΔΕΘ. Ο υπουργός ανέφερε χαρακτηριστικά ότι το δίλημμα του πρωθυπουργού για τις εκλογές που αναφέρθηκε στην ομιλία του, δεν είναι τρικ, αλλά πραγματικό.

“Το καλοκαίρι δύο είναι οι προτάσεις για τις εκλογές: Ή η αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ όπως είναι σήμερα, ή η άλλη κυβέρνηση με αρχηγό τον κ. Τσίπρα ως ηγέτη μιας ποικιλόμορφης Προοδευτικής Συμμαχίας μεταξύ κ. Τσίπρα, κ. Ανδρουλάκη, κ. Βαρουφάκη και κ. Κουτσούμπα. Ο εκλογικός νόμος είναι τεχνικής φύσεως ζήτημα. Το μείζων είναι να αποφασίσει ο λαός τι θέλει για κυβέρνηση”. Ο κ. Γεωργιάδης στη συνέχεια δήλωσε ότι είναι πεπεισμένος ότι ο ελληνικός λαός θα επιλέξει μια κυβέρνηση που φέρνει σταθερότητα και επενδύσεις.

Οι δηλώσεις για τα μέτρα

Σε σχέση με τα οικονομικά μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, ο υπουργός Ανάπτυξης είπε: “Έχουμε μειώσει κατά πολύ την ανεργία. Τώρα προσπαθούμε να αυξήσουμε τις ώρες πραγματικής εργασίας, ώστε να αυξηθεί και το εισόδημα των εργαζομένων. Με αυτό επιδιώκουμε να έχουμε πιο καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας, γι’ αυτό ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για αύξηση βασικού μισθού”. Ο κ. Γεωργιάδης συνέχισε αναφερόμενος στις ανακοινώσεις που έγιναν χθες για αγρότες, φοιτητές, συνταξιούχους, δημοσίους υπαλλήλους, λέγοντας ότι η ΝΔ είναι ένα λαϊκό κόμμα και στοχεύει στην βοήθεια όλων των πολιτών και όχι των ελίτ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις