Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ticket to Paradise: Ο συμβολισμός στο φουστάνι της Τζούλια Ρόμπερτς
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ticket to Paradise: Ο συμβολισμός στο φουστάνι της Τζούλια Ρόμπερτς

Ticket to Paradise: Το μήνυμα αγάπης που έστειλε η Χολιγουντιανή ηθοποιός - Δείτε φωτογραφίες

Η Τζούλια Ρόμπερτς βρέθηκε στην πρεμιέρα της νέας ταινίας, όπου πρωταγωνιστεί με τίτλο «Ticket to Paradise». Η Χολιγουντιανή ηθοποιός πόζαρε δίπλα στον συμπρωταγωνιστή της, Τζορτζ Κλούνεϊ, φορώντας ένα φόρεμα δια χειρός Alexander McQueen. Το φόρεμα ήταν κεντημένο με κρυστάλλινα μοτίβα με τα αρχικά «JR + DM», τιμώντας τον σύζυγό της Ντάνιελ Μόντερ, με το έτος 2002 προς τιμήν της ημερομηνίας του γάμου τους και με τα αρχικά των παιδιών του ζευγαριού, Χέιζερ, Φινέας και Χένρι, συνοδευόμενα από τη λέξη «αγάπη».

Η Τζούλια Ρόμπερτς και ο Τζορτζ Κλούνεϊ έσμιξαν ξανά επαγγελματικά στην ταινία «Ticket to Paradise» που γυρίστηκε στην Αυστραλία. Οι δυο ηθοποιοί είναι φίλοι μεταξύ τους πολλά χρόνια και η Ρόμπερτς σε πρόσφατη συνέντευξή της, αποκάλυψε πώς η οικογένεια Κλούνεϊ την έσωσε από τη μοναξιά και την απόγνωση.

https://twitter.com/callmemagguuu/status/1567672728278417408

Το «Ticket to Paradise» παρουσίασε καθυστερήσεις στην παραγωγή στις αρχές του 2022, καθώς αυξήθηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού στην Αυστραλία. Η ταινία που σκηνοθέτησε ο Ολ Πάρκερ, επικεντρώνεται σε δύο χωρισμένους γονείς (Ρόμπερτς και Κλούνεϊ) που ταξιδεύουν στο Μπαλί για να εμποδίσουν την κόρη τους να κάνει το ίδιο λάθος που έκαναν εκείνοι, πριν από 25 χρόνια. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 21 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις