Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σταυρούλα Χρυσαειδή γάμος: Παντρεύεται η παίκτρια του φετινού Survivor
LIFESTYLE

Σταυρούλα Χρυσαειδή γάμος: Παντρεύεται η παίκτρια του φετινού Survivor

Σταυρούλα Χρυσαειδή γάμος: Ο μέλλοντας γαμπρός ανακοίνωσε ότι θέλει μόνο κορίτσια

Η παίκτρια του φετινού Survivor, Σταυρούλα Χρυσαειδή ετοιμάζεται να ντυθεί νύφη στο πλευρό του αγαπημένου της και πρωταθλητή στίβου, Παναγιώτη Τριβυζά. Η Σταυρούλα παντρεύεται τον εδώ και πέντε χρόνια αγαπημένο της και πρωταθλητή στα 200 μέτρα Παναγιώτη Τριβυζά. Το ζευγάρι πραγματοποίησε χτες Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου το παραδοσιακό στρώσιμο του κρεβατιού πριν τη γαμήλια τελετή, με τον αγαπημένο της Σταυρούλας να παραδέχεται πως όταν έρθει ο απόγονος μετά τον γάμο, θα ήθελε να είναι κοριτσάκι.

Ο πρωταθλητής μας στον στίβο, είχε μιλήσει για τον γάμο που περιμέναμε στις 11 Σεπτεμβρίου, και πριν την επιστροφή της Σταυρούλας από τον Άγιο Δομίνικο και είχε αποκαλύψει πως θα προσκαλέσει όλους τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης. «Πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο η Σταυρούλα, μου έλεγε ότι τα αγωνίσματα είναι εύκολα και πραγματικά φαίνεται αυτό, γιατί είναι πολύ δυνατή στους στόχους, πολύ συγκεντρωμένη και είναι πολύ ανταγωνιστικό παιδί. Η Σταυρούλα είναι όπως είναι και στην έξω ζωή. Της αρέσει να παίζει με δυνατούς παίκτες, δεν έχει κάνει κάποια προετοιμασία» είπε αρχικά ο Τριβυζάς.

“Είχαμε προγραμματίσει τον γάμο μας για 11 Σεπτεμβρίου”

«Όταν μου είπε ότι θα πάει στο Survivor, δεν με προβλημάτισε κάτι, γιατί ό,τι συμβαίνει μεταξύ μας το συζητάμε, καθένας θέλει το καλύτερο για τον άλλον και της είπα να πάει και να το ευχαριστηθεί. Δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο δυνατή. Θεωρώ ότι, αν συνεχίσει έτσι, θα φτάσει στον τελικό». Και μετά οι εξομολογήσεις πήγαν στα του γάμου τους. «Είμαστε μαζί πέντε χρόνια και πριν φύγει για το παιχνίδι είχαμε προγραμματίσει τον γάμο μας για τις 11 Σεπτεμβρίου. Επειδή μου είπε ότι θέλει να πάει στο reality, όμως, της είπα ότι θα το αναλάβω εγώ. Εμπιστεύομαι τη Σταυρούλα και εκείνη εμένα, αλλά εγώ είμαι πιο ζηλιάρης. Υπάρχει κατανόηση, όμως, οπότε όλα καλά».

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή μπήκε στο παιχνίδι στις 26 Φεβρουαρίου 2022 και η συμφωνία που είχε με την παραγωγή, σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, ήταν να παίρνει 1.000 ευρώ την εβδομάδα με τελικό ποσό στην τσέπη της 18.000 ευρώ για τη συμμετοχή της στο Survivor 5.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις