Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Την έλουσε με βενζίνη – Κομοτηνή: Σε κρίσιμη κατάσταση η 55χρονη
ΕΛΛΑΔΑ

Την έλουσε με βενζίνη – Κομοτηνή: Σε κρίσιμη κατάσταση η 55χρονη

Την έλουσε με βενζίνη - Κομοτηνή: Ο σύζυγος της γυναίκας έχει συλληφθεί από την ΕΛ.ΑΣ

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Εγκαυμάτων του νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης αναμένεται να μεταφερθεί η 55χρονη από την Κομοτηνή, που ο σύζυγός της την περιέλουσε την Πέμπτη με βενζίνη και της έβαλε φωτιά. Η γυναίκα, η οποία από χθες νοσηλεύεται στο «Σισμανόγλειο», αναμένεται να μεταφερθει στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης μόλις δώσουν το «πράσινο φως» οι γιατροί που την παρακολουθουν, καθώς η κατάστασή της κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη λόγω των σοβαρών εγκαυματων που φέρει στο μεγαλύτερο μέρος του σώματός της αλλά και στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, κρίθηκε αναγκαίο να της γίνει τραχειοστομία για να μπορέσει στη συνέχεια να διακομιστεί στο «Παπανικολάου». Σημειώνεται ότι η μεταφορά της γυναίκας στην ΜΕΘ Εγκαυμάτων του Παπανικολάου, είχε προγραμματιστεί να γίνει νωρίτερα, ωστόσο κρίθηκε απαραίτητο από τους γιατρούς να προχωρήσουν στη διασωληνωσή της. Σύμφωνα με πληροφορίες του site «Χρόνος», η γυναίκα είναι περί των 50 ετών και μάλιστα είναι άτομο με αναπηρία. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Κομοτηνής.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η μουσουλμανικής καταγωγής γυναίκα που είναι από την Ξάνθη αλλά ζει στην Κομοτηνή, είναι έγκυος και επίσης είναι ανάπηρη, καθώς έχει χάσει το πόδι της από διαβήτη. Ο άνδρας που περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό και στην συνέχεια έβαλε φωτιά στην σύζυγό του συνελήφθη στην Κομοτηνή. Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης αναφέρει:

«Συνελήφθη χθες (8-9-2022) το βράδυ, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κομοτηνής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 55χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας.

Ειδικότερα, ο δράστης νωρίτερα, ευρισκόμενος στην οικία του με την ημεδαπή σύζυγό του και έπειτα από προσωπικές διαφορές, την περίλουσε με εύφλεκτο υγρό και της έβαλε φωτιά, προκαλώντας της σωματικές βλάβες. Η τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Κομοτηνής όπου και νοσηλεύεται. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις