Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καίτη Θεοχάρη πέθανε: “Έφυγε” από τη ζωή η ηθοποιός και τραγουδίστρια
ΕΛΛΑΔΑ

Καίτη Θεοχάρη πέθανε: “Έφυγε” από τη ζωή η ηθοποιός και τραγουδίστρια

Καίτη Θεοχάρη πέθανε: Ήταν θριαμβεύτρια στα καλλιστεία του '65

Τη δυσάρεστη είδηση πως η ηθοποιός και τραγουδίστρια Καίτη Θεοχάρη πέθανε τον περασμένο Ιούλιο γνωστοποίησε πριν από λίγες ώρες ο Σπύρος Μπιμπίλας. «Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα από την ανιψιά της @dinavacalo πως έφυγε από την ζωή τον περασμένο Ιούλιο μια πολύ ευαίσθητη και πανέμορφη ηθοποιός που ξεκίνησε θριαμβεύτρια από τα καλλιστεία του ’65 , κι άφησε το στίγμα της στον κινηματογράφο και στο βινύλιο ως τραγουδίστρια. Η Καίτη Θεοχάρη.

Στην ταινία ΤΡΟΥΜΠΑ 67 του Γρηγορίου ερμηνεύει ένα σπάνιας ομορφιάς τραγούδι του Μάνου Λοΐζου, που ευτυχώς γλύτωσε από την λογοκρισία της Χούντας στην ταινία, γιατί ως δίσκος με την Μαρινέλλα απαγορεύτηκε. Μάλιστα στην ταινία πρωταγωνιστεί πλάι στον Φούντα, με δεύτερο γυναικείο όνομα την Μπέτυ Αρβανίτη. Αξίζει να την ακούσετε κ να την θυμηθείτε. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ» έγραψε στο Facebook ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

Ποια ήταν η ηθοποιός και τραγουδίστρια Καίτη Θεοχάρη

Η Καίτη Θεοχάρη γεννήθηκε στην Ξάνθη και ξεκίνησε την καριέρα της στον ελληνικό κινηματογράφο στα μέσα της δεκαετίας του 1960. Πρωτοεμφανίστηκε με το όνομα Καίτη Χλόη, το 1965, στην ταινία «Καημοί στη φτωχογειτονιά», με τον ρόλο της Ειρήνης. Το 1966 άρχισε να γίνεται γνωστή με το πραγματικό της όνομα. Η τελευταία ταινία που έπαιξε ήταν οι «Ερωτικές στιγμές», το 1972. Τότε ξεκίνησε να εμφανίζεται στην τηλεόραση και στη σειρά τής τότε ΥΕΝΕΔ, «Η Γειτονιά μας».

Έκτοτε στράφηκε προς το τραγούδι. Το 1983 κυκλοφόρησε τον πρώτο και τελευταίο της δίσκο, με τίτλο «Κι Είχα Τόσα Πολλά Να Σου Δώσω», σε στίχους του Σπύρου Γιατρά και μουσική του Αλέκου Χρυσοβέργη. Τη δεκαετία του 1980 επέστρεψε στην υποκριτική, συμμετέχοντας σε βιντεοταινίες που κυκλοφορούσαν εκείνη την εποχή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις