Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Allou Fun Park ατύχημα: Η 22χρονη που τραυματίστηκε μιλά για το μοιραίο βράδυ
ΕΛΛΑΔΑ

Allou Fun Park ατύχημα: Η 22χρονη που τραυματίστηκε μιλά για το μοιραίο βράδυ

Allou Fun Park ατύχημα: Πρόκειται για ένα 22χρονο κορίτσι που νοσηλεύεται με διάσειση στο νοσοκομείο

Λίγες ημέρες μετά το ατύχημα στο Allou! Fun Park στο Ρέντη που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (06.09.2022) σε τρενάκι νερού, η μία εκ των τεσσάρων τραυματιών μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου.

Πρόκειται για ένα 22χρονο κορίτσι που νοσηλεύεται με διάσειση στο νοσοκομείο και σήμερα αναμένεται το εξιτήριό της. Όπως είπε μάλιστα με αγωνία η μητέρα της, η νεαρή κοπέλα έχει μετατραυματικό στρες. «Πριν κάποιους μήνες βρισκόμουν και πάλι στο λούνα παρκ για να περάσω καλά. Θυμάμαι πολύ καλά ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι στο τέλος, στη δεύτερη τσουλήθρα υπήρχε φωτογραφία που σε τράβαγαν όταν έπεφτες για να την πάρεις μετά και να την κρατήσεις» ήταν τα πρώτα λόγια της 22χρονης στο T-live.

«Πήγε να διασκεδάσει και βρέθηκε στο νοσοκομείο»

Από την πλευρά της, η μητέρα της 22χρονης είπε στην Τατιάνα Στεφανίδου: «Είναι λίγο καλύτερα, αλλά έχουμε δρόμο μπροστά μας. Εγώ καλά καλά δεν μπορώ να μιλήσω. Είμαστε όλοι σε σοκ. Δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε ακόμα τι έχει συμβεί στην οικογένειά μας ξαφνικά. Ένα βράδυ να βρεθούμε στα νοσοκομεία με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις».

Τα άλλα δύο άτομα της παρέας με τα πιο σοβαρά τραύματα συνεχίζουν να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις