Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Food Pass αίτηση – δικαιούχοι: Έρχεται επίδομα ακρίβειας για το σούπερ μάρκετ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Food Pass αίτηση – δικαιούχοι: Έρχεται επίδομα ακρίβειας για το σούπερ μάρκετ

Food Pass αίτηση - δικαιούχοι: Όλο και πιο κοντά είναι το επίδομα ακρίβειας, με την κυβέρνηση να εξετάζει τους τρόπους που θα δοθεί.

Η τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει πολλά νοικοκυριά, έχουν αναγκάσει την κυβέρνηση να σκέφτεται πολύ σοβαρά πλέον το ενδεχόμενο μετά το Power Pass για το ρεύμα και το Fuel Pass για την βενζίνη, να δώσει και Food Pass. Αυτό λοιπόν θα είναι μία επιταγή ακρίβειας, η οποία θα δοθεί εφάπαξ σε οικογένειες που θα πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια, προκειμένου να πάρει μία ανάσα ο προϋπολογισμός τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, οι συζητήσεις πάνω σε αυτό το κομμάτι έχουν φουντώσει και όλα δείχνουν οτι είμαστε κοντά στο ληφθεί κοντά η οριστική απόφαση, με το ποσό που θα δοθεί να είναι από 200 έως και 300 ευρώ, ανάλογα με τα οικονομικά περιθώρια που υπάρχουν.

Για να το πάρει κάποιος θα πρέπει να είναι είτε χαμηλοσυνταξιούχος, είτε χαμηλόμισθος. Η κάμερα του καναλιού ρώτησε τους πολίτες για το ενδεχόμενο αυτό και οι περισσότεροι το είδαν με ικανοποίηση, επισημαίνοντας όμως πως το να δοθεί μία φορά δεν λύνει το πρόβλημα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις