Βασίλισσα Ελισάβετ υγεία: Υπό ιατρική παρακολούθηση στο Μπαλμόραλ

ΚΟΣΜΟΣ

Βασίλισσα Ελισάβετ υγεία: Υπό ιατρική παρακολούθηση στο Μπαλμόραλ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Βασίλισσα Ελισάβετ υγεία: Οι γιατροί της Βασίλισσας ανησυχούν για την υγεία της Αυτού Μεγαλειότητας

08.09.2022 | 14:57

Υπό ιατρική παρακολούθηση τέθηκε η βασίλισσα Ελισάβετ όπως ανακοίνωσε σήμερα το βρετανικό παλάτι. Η βασίλισσα βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση στο Μπαλμόραλ, καθώς οι γιατροί ανησύχησαν για την υγεία της, σύμφωνα με το παλάτι του Μπάκιγχαμ. «Μετά από περαιτέρω αξιολόγηση σήμερα το πρωί, οι γιατροί της Βασίλισσας ανησυχούν για την υγεία της Αυτού Μεγαλειότητας και συνέστησαν να παραμείνει υπό ιατρική παρακολούθηση», ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους. «Η βασίλισσα παραμένει στο Balmoral» προσθέτει η ανακοίνωση του παλατιού. Τα μέλη της άμεσης οικογένειας της Αυτού Μεγαλειότητας έχουν ενημερωθεί, με την τελευταία ανακοίνωση όμως να εντείνει τους φόβους για την υγεία της.

H βασίλισσα στο σαλόνι της στο Μπαλμόραλ την Τρίτη, καθώς ανέμενε την νέα πρωθυπουργό της Βρετανίας

Ακύρωσε συναντήσεις η βασίλισσα Ελισάβετ

Να σημειωθεί ότι η βασίλισσα Ελισάβετ ακύρωσε συνάντησή της με τους συμβούλους της, η οποία ήταν προγραμματισμένη για χθες το απόγευμα, κατόπιν σύστασης των γιατρών της να ξεκουραστεί, μετά την συνάντηση που είχε με την Λιζ Τρας για να της αναθέσει τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης. Εντύπωση είχε προκαλέσει το γεγονός ότι η βασίλισσα Ελισάβετ για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της θητείας της δεν υποδέχθηκε πρωθυπουργό στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, αλλά αντ’ αυτού ζήτησε τόσο από τον Τζόνσον, όσο και από την Λιζ Τρας να ταξιδέψουν ως το Μπαλμόραλ, στη Σκωτία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Καρυστιανού για απειλές κατά της ζωής της: «Ήταν για την εσχάτη προδοσία στον Κυριάκο Μητσοτάκη» 08.09.2022 | 14:57
Μητσοτάκης: «Τόλμησαν να με κατηγορήσουν για ”εσχάτη προδοσία” -Αυτό πάει πολύ» 08.09.2022 | 14:57
Αιχμές Μητσοτάκη για Σαμαρά: Δεν έχουμε ανάγκη από αυτόκλητους συμβουλάτορες που ανησυχούν για τα εθνικά από τον καναπέ τους 08.09.2022 | 14:57
Βίντεο Μητσοτάκη στο TikTok για την αποστολή φαρμάκων υψηλού κόστους κατ' οίκον 08.09.2022 | 14:57
Μητσοτάκης: «Το είπαμε, το κάναμε» – Σήμα για πολιτική εγρήγορση και τρίτη εντολή το 2027 08.09.2022 | 14:57
Ο ΟΣΕ απέλυσε φύλακα ισόπεδης διάβασης - Έλειπε αδικαιολογήτως από το πόστο του 08.09.2022 | 14:57
Δημοσκόπηση Alco: Πέντε στους δέκα «βλέπουν» βελτίωση στο δημόσιο με την κατάργηση της μονιμότητας 08.09.2022 | 14:57
Είχα γυρίσει να πάρω την πετσέτα και έπεσε, έπρεπε να υπήρχε ναυαγοσώστης, λέει η γιαγιά της 3χρονης που πνίγηκε στη Ρόδο 08.09.2022 | 14:57
Exit mobile version