Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αντετοκούνμπο Ίντερ: Οργή των οπαδών για τα βίντεο με τον Γιάννη
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αντετοκούνμπο Ίντερ: Οργή των οπαδών για τα βίντεο με τον Γιάννη

Αντετοκούνμπο Ίντερ: Η ομάδα θέλησε να εκμεταλλευτεί την παρουσία του Greek Freak όμως δεν περίμενε την έντονη αντίδραση του κόσμου

Οι οπαδοί της Ίντερ τα… έχωσαν στην ομάδα τους για το βίντεο που δημοσίευσε στα social media με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά την ήττα από την Μπάγερν Μονάχου στο Μιλάνο. Ζήτησαν τον “Greek freak” και τους Έλληνες διεθνείς οι φίλοι των “νερατζούρι”.

Πιο συγκεκριμένα, η Μπάγερν Μονάχου πέρασε με 2-0 από την έδρα της Ίντερ, σε ένα ματς το οποίο παρακολούθησαν από την εξέδρα οι Γιάννης, Θανάσης και Κώστας Αντετοκούνμπο, αλλά και οι Αγραβάνης, Παπαγιάννης, Παπανικολάου, Καλάθης και Λαρενζάκης. Θυμίζουμε ότι η Εθνική μπάσκετ βρίσκεται στο Μιλάνο, για τους αγώνες της στη φάση των ομίλων του Eurobasket 2022.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Inter (@inter)

«Βάλτε αυτούς, καλύτερα θα παίξουν»

Παρά την ήττα της ομάδας, τα social media της Ίντερ θέλησαν να εκμεταλευτούν την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο “Μεάτσα” και δημοσίευσε σχετικό βίντεο μετά τη λήξη της αναμέτρησης, εκφράζοντας έτσι τη χαρά της. Αυτό όμως προκάλεσε την οργή των οπαδών της ιταλικής ομάδας. «Βάλτε αυτούς, καλύτερα θα παίξουν», «ούτε τα social media δεν δουλεύουν σωστά σε αυτό τον σύλλογο», «δηλαδή μας νικάει η Μπάγερν κι εσείς ανεβάζετε αυτά τα πράγματα;», «βάλτε καλύτερα τον Γιάννη στην επίθεση», ήταν κάποια από τα μηνύματα των φίλων της Ίντερ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Inter (@inter)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις