Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τζάστιν Μπίμπερ παράλυση: Αναβάλλει την περιοδεία του λόγω προβλημάτων υγείας
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τζάστιν Μπίμπερ παράλυση: Αναβάλλει την περιοδεία του λόγω προβλημάτων υγείας

Τζάστιν Μπίμπερ παράλυση: Επιβαρύνθηκε η κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή που πάσχει από το σύνδρομο Ramsay Hunt

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την υγεία του κρατούν εκτός σκηνής τον Τζάστιν Μπίμπερ, αναβάλλοντας την παγκόσμια περιοδεία του. Σύμφωνα με το TMZ εκπρόσωποι του ποπ σταρ επιβεβαίωσαν το πρωί της Τρίτης, ότι ο τραγουδιστής έπρεπε να κάνει ένα διάλειμμα από τις συναυλίες του. Σύμφωνα με τους ίδιους, ο Μπίμπερ αιτιολόγησε την απόφασή του λέγοντας ότι θέτει ως προτεραιότητα αυτή τη στιγμή την υγεία του.

βιεβερ
Πριν από λίγο και μέσα από προσωπική του δήλωση, την οποία ανάρτησε και στο Instagram, ο Τζάστιν Μπίμπερ έγραψε:

«Νωρίτερα φέτος, δημοσιοποίησα τη μάχη μου με το σύνδρομο Ramsay-Hunt, όπου το πρόσωπό μου ήταν εν μέρει παράλυτο. Ως αποτέλεσμα αυτής της ασθένειας, δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω το σκέλος της περιοδείας “Justice” στη Βόρεια Αμερική. Μετά από συναντήσεις με τους γιατρούς, την οικογένεια και την ομάδα, πήγα στην Ευρώπη σε μια προσπάθεια να συνεχίσω την περιοδεία. Έκανα έξι ζωντανές εμφανίσεις, αλλά αυτό με επιβάρυνε αρκετά.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο εμφανίστηκα στο Rock στο Ρίο και έδωσα ό,τι είχα στον κόσμο της Βραζιλίας. Αφού βγήκα από τη σκηνή, με κυρίευσε η εξάντληση και συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να βάλω την υγεία μου σε προτεραιότητα αυτή τη στιγμή. Οπότε θα κάνω ένα διάλειμμα από τις περιοδείες προς το παρόν. Θα είμαι εντάξει, αλλά χρειάζομαι χρόνο για να ξεκουραστώ. Ήμουν τόσο περήφανος που φέρω αυτή την παράσταση και το μήνυμά μας για δικαιοσύνη στον κόσμο. Σας ευχαριστώ για τις προσευχές και την υποστήριξή σας, σας αγαπώ όλους».

Η ανακοίνωση προκαλεί έκπληξη στους εκατομμύρια ακόλουθούς του, καθώς ο τραγουδιστής δημοσίευσε στο προφίλ του πολλές φωτογραφίες και βίντεο από την εμφάνισή του στο φεστιβάλ Rock in Rio το προηγούμενο βράδυ. Σύμφωνα με το ΤΜΖ, η περιοδεία έχει προγραμματισμένες ακόμη 70 συναυλίες μέχρι τον Μάρτιο του 2023. Εκείνες που θα ακυρωθούν προς το παρόν είναι στη Νότια Αμερική, την Ασία, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και την Ευρώπη.

Όταν ανακοίνωσε ότι πάσχει από το σύνδρομο Ramsay Hunt

Ο 28χρονος τραγουδιστής τον περασμένο Ιούνιο μοιράστηκε την είδηση ​​ότι έχει το σύνδρομο Ramsay Hunt, το οποίο προκαλείται από έναν ιό στο νεύρο του προσώπου που οδηγεί σε παράλυση, σύμφωνα με το NHS. Λιγότεροι από τους μισούς ασθενείς θα αναρρώσουν πλήρως, λέει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Έδειξε μάλιστα στην κάμερα πως δεν μπορεί να ανοιγοκλείσει το δεξί του μάτι όπως και να κουνήσει τη δεξιά πλευρά του προσώπου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις