Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Παπαδάκης – Αναστασοπούλου Πρωινό: Η διάδοχος για το «Καλημέρα Ελλάδα» και η έντονη συγκίνηση
LIFESTYLE

Παπαδάκης – Αναστασοπούλου Πρωινό: Η διάδοχος για το «Καλημέρα Ελλάδα» και η έντονη συγκίνηση

Παπαδάκης - Αναστασοπούλου Πρωινό: Οι δύο παρουσιαστές στο Πρωινό

Ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου φιλοξενήθηκαν το πρωί της Τετάρτης 7/9 στο Πρωινό. Οι δύο παρουσιαστές μίλησαν για το ξεκίνημά τους, με τον Γιώργο Παπαδάκη να δίνει και επίσημα το χρίσμα στη νέα του συνεργάτιδα για τη συνέχεια του Καλημέρα Ελλάδα. «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όσες κυρίες έχουν περάσει από την εκπομπή, αλλά ναι, η Μαρία Αναστασοπούλου είναι η πιο σημαντική παρουσία που είχα δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια. Νιώθω την ανάγκη να δώσω όσο περισσότερο χώρο σε αυτό το κορίτσι», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης. «Έχω ακούσει τόσα πολλά πράγματα από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι έρχομαι στον ΑΝΤ1», τόνισε με τη σειρά της η Μαρία Αναστασοπούλου και στη συνέχεια ο Γιώργος Παπαδάκης ανέφερε: «Τα περισσότερα άσχημα. «Δεν θα σε αφήνει να μιλάς, θα λες μόνο το δώρο»…». «Κάναμε μια συζήτηση με τον ΑΝΤ1 και τέθηκε το θέμα αν πρέπει να έρθει άλλο πρόσωπο. Μου έκανε την τιμή ο ΑΝΤ1 και μου λέει «Αυτή είναι υπόθεση δική σου. Εσύ θα βρεις το πρόσωπο, θα μιλήσεις μαζί του και θα το φέρεις στον ΑΝΤ1″. Θα είναι η διάδοχός μου και το λέω με το χέρι στην καρδιά», αποκάλυψε στη συνέχεια ο Γιώργος Παπαδάκης.

Γιώργος Παπαδάκης – Η αναφορά στη σύζυγό του Τίνα και η έντονη συγκίνηση

«Η Τίνα είναι ο άνθρωπός μου, η ζωή μου όλη. Είναι ο λόγος για τον οποίο όταν μιλάω για έναν άνθρωπο συγκινούμαι. Και μην το συνεχίσουμε άλλο. Η Τίνα άλλαξε την αισθητική μου. Η Τίνα άλλαξε τη ζωή μου. Η Τίνα ήταν στα δύσκολα χρόνια μου. Η Τίνα με βοήθησε σε αυτό το πάρα πολύ δύσκολο που έκανα. Είναι το φως μου. Αυτό είναι. Είναι το κοριτσάκι μου, αυτό είναι», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης συγκινημένος για τη σύζυγό του.

Δες όλη τη συνέντευξη στον ΑΝΤ1:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις