Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ιωάννα Παλιοσπύρου Instagram: Θύμα απάτης η 36χρονη
ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννα Παλιοσπύρου Instagram: Θύμα απάτης η 36χρονη

Ιωάννα Παλιοσπύρου Instagram: Το γεγονός γνωστοποίησε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό

Ακόμα ένα δημόσιο πρόσωπο έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης. Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου όπως έκανε γνωστό η ίδια μέσα από το προφίλ της στο Instagram, άγνωστοι δημιούργησαν ένα  ψεύτικο λογαριασμό με τα στοιχεία της, χωρίς όμως το προφίλ αυτό να της ανήκει. Η ίδια γνωστοποίησε το γεγονός στους διαδικτυακούς της ακόλουθους, ζητώντας μάλιστα να κάνουν “αναφορά” (report) στον λογαριασμό αυτό για να “κατέβει”.

Λογαριασμό και στο TikTok

H Iωάννα Παλιοσπύρου αγαπάει τα social media και είναι αρκετά ενεργή σε αυτά. Άλλωστε πολλές φορές έχει επιλέξει να τοποθετηθεί πάνω σε φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας με αναρτήσεις της. Mε ένα video που ανέβασε στο Instagram ανακοίνωσε ότι πλέον απέκτησε τον δικό της λογαριασμό στο TikTok.

Στη συνέχεια ανέβασε νέο video την Κυριακή (4/9) που ήταν και το πρώτο της video στο TikTok. Εκεί η Ιωάννα Παλιοσπύρου ποζάρει σαν μοντέλο, φορώντας ένα western σύνολο, με πουκάμισο δεμένο κάτω από το στήθος της, ψηλόμεσο παντελόνι και καπέλο σε στυλ cowboy. Στο video έγραψε μάλιστα με πορτοκαλί γράμματα «Welcome TikTok to my life».

@ioannapaliospirou Hello there..!😉 #hello #happy #love ♬ SZAS VERSE KISS ME MORE – SZA FAN PAGE!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις