Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μαρσέλο επιχειρήσεις: Με τι ασχολείται όταν δεν παίζει ποδόσφαιρο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μαρσέλο επιχειρήσεις: Με τι ασχολείται όταν δεν παίζει ποδόσφαιρο

Μαρσέλο επιχειρήσεις: Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έχει αποφασίσει πως θα επενδύσει τα χρήματά του και στο ποδόσφαιρο αλλά και σε άλλες επιχειρήσεις

Ο Μαρσέλο έχει επιχειματικό μυαλό καθώς εκτός από το ποδόσφαιρο έχει ασχοληθεί και με άλλους τομείς, έχοντας κομμωτήριο, συνεργασία με κοσμηματοπωλείο και εταιρείες real estate. Στα 34 του χρόνια ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έχει αποφασίσει πως θα επενδύσει τα χρήματά του και στο ποδόσφαιρο αλλά και σε άλλες επιχειρήσεις. Γενικότερα ως προσωπικότητα καταπιάνεται και με άλλους χώρους πλην του ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με το gazzetta.gr, ο Βραζιλιάνος μπακ και νέος παίκτης της ομάδας του Ολυμπιακού, που το βράδυ της Δευτέρας βίωσε μοναδική αποθέωση από πάνω από 25.000 κόσμο στο Καραϊσκάκη, (έχοντας κλείσει με ένα συμβόλαιο για 1+1 χρόνια) εκτός από τις τρεις ομάδες που έχει (η μία είναι η Αζουρίζ στη Βραζιλία και η δεύτερη είναι η Μάφρα στην Πορτογαλία, με την οποία ήθελε να κάνει τη σύνδεση του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου με το ευρωπαϊκό), που είναι δηλαδή ιδιοκτήτης, έχει επεκταθεί και σε άλλους τομείς. Τομείς που δεν έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο αλλά με άλλα πράγματα, που επίσης του αρέσουν.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marcelo Vieira (@marcelotwelve)

Οι επιχειρήσεις του

Έχει ένα κομμωτήριο στο Ρίο Ντε Τζανέιρο (στη Βραζιλία) ενώ συνεργάζεται με ισπανική εταιρεία κοσμημάτων (καθώς εκτός των άλλων του αρέσουν και τα κοσμήματα). Ακόμα έχει δύο εταιρείες που ασχολούνται με real estate και ακίνητα. Ο λόγος για τις Belluly και Borsen Trade. Και οι δύο αυτές εταιρείες έχουν τα κεντρικά τους γραφεία στη Μαδρίτη. Η Belluly μάλιστα έχει μετοχικό κεφάλαιο 757.776 ευρώ.

Ο Μαρσέλο έχει ασχοληθεί με το ανδρικό κούρεμα και μάλιστα στη Ρεάλ είχε κουρέψει και συμπαίκτες του. Όσο για το τι θα ήθελε να κάνει όταν σταματήσει το ποδόσφαιρο; Το ιδανικό για εκείνον να ήταν να μείνει στον χώρο ακολουθώντας όμως τη δουλειά του μεταφραστή.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marcelo Vieira (@marcelotwelve)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις