Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Κωνσταντίνος Εμμανουήλ τροχαίο: Τράκαρε ο makeup artist
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ τροχαίο: Τράκαρε ο makeup artist

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ τροχαίο: «Τώρα πάω στο νοσοκομείο» είπε σε Instagram story που ανέβασε

Για το τροχαίο ατύχημα που είχε νωρίτερα σήμερα, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Ο makeup artist ανέβασε μέσα από το προφίλ του στο Instagram, μία σειρά από βίντεο λίγο μετά το ατύχημα. Στα stories μάλιστα, έδειξε τόσο τα τραύματά του, όσο και τη μηχανή του. «Λοιπόν παιδιά αυτή είναι η κατάσταση μου μόλις τράκαρα με ένα αυτοκίνητο η κοπέλα έτρεχε πάρα πολύ έπεσα με τη μηχανή κάτω στο πάτωμα έχω σκίσει τον αγκώνα μου, το πόδι μου. Από ότι καταλαβαίνετε καταστράφηκε όλη η εβδομάδα έχει… καταστράφηκε η μηχανή, ο καθρέφτης έχει σπάσει όλοι μηχανή πονάω πάρα πολύ και τώρα πάω στο νοσοκομείο είναι όλο λάθος» είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Σε μία από τις αναρτήσεις του μάλιστα, ο πρώην παίκτης του Survivor έγραψε: «Δεν αντέχω πονάω πολύ χωρίς πλάκα».

Το πρόσφατο Q&A

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αναρτά συχνά περιεχόμενο στα social media και μοιράζεται με όσους τον ακολουθούν διάφορες λεπτομέρειες για τη ζωή του. Πρόσφατα, ο παίκτης που συζητήθηκε όσο κανένας στο τελευταίο Survivor, μίλησε για τον θάνατο του πατέρα του. Σε ένα Q&A που έκανε μέσω Instagram, απαντώντας σε ένα σχόλιο που δέχτηκε, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μίλησε για την απώλεια του πατέρα του, όταν εκείνος βρισκόταν ακόμη στην κοιλιά της μητέρας του.

«Οπότε κάνω κουίζ ερωτήσεων έχω αυτόν εδώ τον τύπο που λέγεται Γιάννης, είναι το προφίλ του κλειστό, έχει μία μαύρη φωτογραφία και πάντα με κάνει hate και με βρίζει» ανέφερε αρχικά. Είμαι ορφανός από πατέρα, Γιαννάκη μου, γιατί ο πατέρας μου σκοτώθηκε έναν μήνα πριν γεννηθώ εγώ και ο δίδυμος αδερφός μου, από ατύχημα καθώς επέστρεφε από την προπόνησή του. Και η μαμά μου την άλλη μέρα, 15 χρόνων με δύο παιδιά στην κοιλιά της, πήγε στην κηδεία του.

«Θέλω να πω λοιπόν στον Γιάννη και σε όλους αυτούς τους τέτοιου τύπου Γιάννηδες ότι αυτή τη στιγμή σε άκουσε ο Θεός το κάρμα και το σύμπαν. Και να σου θυμίσω ότι όλα σε αυτή τη ζωή πληρώνονται. Καλή τύχη» σχολίασε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μέσα από βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις