Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βανδή – Μπισμπίκης: Η ερώτηση που ενόχλησε τη Βίσση
LIFESTYLE

Βανδή – Μπισμπίκης: Η ερώτηση που ενόχλησε τη Βίσση

Βανδή - Μπισμπίκης: «Μην πάμε σε τόσο προσωπικά πράγματα, δεν είναι ωραίο» ανέφερε η τραγουδίστρια

Η Άννα Βίσση λίγο πριν φύγει για την Κύπρο με σκοπό να ξεκινήσει τις εμφανίσεις της σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Μεγαλονήσου, έκανε κάποιες δηλώσεις, με αφορμή τα νέα της επαγγελματικά σχέδια. Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» η τραγουδίστρια ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Δέσποινα Βανδή. «Σχήμα δεν θα είναι, γιατί είμαστε δύο. Προς το παρόν όχι, δεν έχουμε φτάσει εκεί. Το συζητάμε. Με τη Δέσποινα είμαστε πολύ καλά, είμαστε φίλες, τρέφουμε ωραία αισθήματα αλλά δεν θα συμβεί αυτό ακόμα» απάντησε χαρακτηριστικά η Άννα Βίσση.

Στη συνέχεια ακολούθησε μία ερώτηση από τη ρεπόρτερ για τη σχέση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη, με την τραγουδίστρια να μην κρύβει τη δυσαρέσκειά της. «Μην πάμε σε τόσο προσωπικά πράγματα, δεν είναι ωραίο. Πείτε μου κάτι άλλο.

Εγώ χαίρομαι με την ευτυχία των άλλων». Ακόμα η ίδια διέψευσε τα σενάρια που την ήθελαν να παίρνει τη θέση της Μαρίας Μπακοδήμου στην κριτική επιτροπή του J2US. «Όχι αυτό δεν θα γίνει. Δεν έχω κανέναν σοβαρό λόγο, απλά δεν θα γίνει». Τέλος η δημοφιλής ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στον Νίκο Καρβέλα αλλά και στον εγγονό της που ανέβηκε το καλοκαίρι στη σκηνή, κατά τη διάρκεια ενός live της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις