Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χρηστίδου – Λιάγκας: “Περίμενα ότι θα μπορούσες να πεις κάτι και να μην είσαι αγενής”
LIFESTYLE

Χρηστίδου – Λιάγκας: “Περίμενα ότι θα μπορούσες να πεις κάτι και να μην είσαι αγενής”

Χρηστίδου - Λιάγκας: Η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε στη στάση του Γιώργου Λιάγκα να μη μιλήσει στις τηλεοπτικές κάμερες

Στην απόφαση του Γιώργου Λιάγκα να μη κάνει δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία λίγες ημέρες πριν, στην επίσημη φωτογράφιση για το νέο “Πρωινό” του ΑΝΤ1 στάθηκαν μεταξύ άλλων η Σίσσυ Χρηστίδου και οι συνεργάτες της.

Αφού προβλήθηκε το σχετικό απόσπασμα η Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε μεταξύ άλλων: “Δε μίλησε και να πω και κάτι. Δικαίωμά του φυσικά να μην μιλήσει. Δεν μας κάλεσε εκεί. Εμείς πήγαμε με το ζόρι, όπως και οι υπόλοιπες εκπομπές. Έχει συμβεί σε όλους μας. Όμως ο Γιώργος, όταν αυτό συμβαίνει στην εκπομπή του, τον έχω δει πάρα πολλές φορές να το υπογραμμίζει και να λέει εντάξει, έχουν κάτσει τα παιδιά εκεί τόσες ώρες για να τους κάνεις μία δήλωση. Οπότε περίμενα, ότι θα μπορούσες να πεις κάτι και να μην είσαι αγενής και να φύγεις”.

Πρόσθεσε στη συνέχεια: “Οπότε, όταν σαν παρουσιαστής κάνεις αυτό το σχόλιο συχνά σε ανθρώπους που δεν μιλάνε στη δική σου κάμερα, θα περίμενα να πει ένα καλησπέρα παιδιά, είστε καλά; Θέλετε κάτι; Ας μην κάτσεις να κάνεις δηλώσεις. Όπως η Δούκισσα είπε δύο λόγια […] Δεν περιμένεις να δώσουν συνέντευξη κανονική. Υπάρχει τρόπος να μην απαντήσεις στις ερωτήσεις. Όλοι οι υπόλοιποι δεν απάντησαν ουσιαστικά. Δηλαδή, κάνεις μία στάση στα μικρόφωνα και λες παιδιά καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ που ήρθατε να μου ευχηθείτε. Καλή συνέχεια και φεύγεις. Αυτό εννοώ. Ούτε κατηγορώ το να προσπεράσεις. Είναι μία αντίδραση και ο καθένας επιλέγει τη δική του. Απλά επειδή το υπογραμμίζει συχνά στην εκπομπή του, γι’ αυτό το λέω κι εγώ. Δεν περίμενα να το κάνει μετά κι εκείνος”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις