Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τούνη μωρό: “Βρήκαμε το όνομα που θα του δώσουμε”
LIFESTYLE

Τούνη μωρό: “Βρήκαμε το όνομα που θα του δώσουμε”

Τούνη μωρό: Η influencer μίλησε στην εκπομπή του "Χαμογέλα και Πάλι"

Η Ιωάννα Τούνη σε απευθείας σύνδεση ευχήθηκε στην ομάδα του «Χαμογέλα και πάλι» καλή αρχή και ειδικά στον άντρα της καρδιάς της, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. «Είμαι πολύ καλύτερα. Είμαι στον 5ο μήνα μου. Είχα δύσκολους μήνες στην αρχή. Τώρα είμαι πολύ καλά.» είπε στην αρχή η γνωστή influencer. Για το όνομα του παιδιού ο Παύλος Σταματόπουλος πρότεινε το Ιάσωνας, μιας και καμία ακόμα φίλη του δεν έχει δώσει αυτό το όνομα στο παιδί της.

«Δεν με ενδιαφέρει πάρα πολύ αν στεναχωρηθεί η μαμά μου που δε θα πω το παιδί μου, Παναγιώτη ή Μάριο επειδή τη λένε Μαρία», πρόσθεσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου λέγοντας μάλιστα πως αν ήταν κορίτσι θα έπαιρνε το όνομα της μαμάς της Ιωάννας Τούνη, η οποία έχει φύγει από τη ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο. «Δεν μπορώ να πω τίποτα. Όλα τα λέει η Ιωάννα. Μου είπατε να λέω σε όλα ναι. Για μένα το κάνω παιδιά, αλλά το ναι διογκώνεται και μετά ζητάει πολλά», πρόσθεσε αστειευόμενος ο μέλλοντας μπαμπάς.

“Θα είμαστε μοντέρνα οικογένεια”

Μάλιστα λόγω της εγκυμοσύνης της, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε ότι σκέφτεται να σχεδιάσει μια νέα σειρά ρούχων που θα είναι «φιλικές» για εγκύους, δηλαδή πιο άνετα και χαλαρά ρούχα που θα διευκολύνουν τις γυναίκες.

Το ζευγάρι μόλις έφτιαξε και το σπίτι του στην Αθήνα. Έτσι όταν ρωτήθηκε για το που θα μένουν μόνιμα με το νέο μέλος της οικογένειας η influencer απάντησε: «Το μωρό θα έχει δυο δωμάτια. Ένα Θεσσαλονίκη και ένα Αθήνα και θα πηγαινοερχόμαστε. Το μωρό θα κάνει με τη μαμά βολτίτσες. Θα είμαστε μοντέρνα οικογένεια».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις