Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μαρσέλο Ολυμπιακός: Αναφορές σε όλον τον πλανήτη η μεταγραφή
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μαρσέλο Ολυμπιακός: Αναφορές σε όλον τον πλανήτη η μεταγραφή

Μαρσέλο Ολυμπιακός: Ο παγκοσμίου φήμης ποδοσφαιριστής είχε προτάσεις από πολλές ομάδες

Ο Ολυμπιακός έριξε μεταγραφική «βόμβα» με την απόκτηση του Μαρσέλο. Ο διεθνής Βραζιλιάνος αριστερός μπακ και θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης, άφησε μετά από 15 «χρυσά» χρόνια τη «βασίλισσα» της Ευρώπης και επέλεξε την Ελλάδα και τους Πειραιώτες, για μια νέα σελίδα στην καριέρα του.

Στα 34 του χρόνια ο Μαρσέλο ως έμπειρος αριστερός μπακ και άλλοτε αρχηγός της Ρεάλ είχε πολλές “κρούσεις” για συνεργασίες αυτό το καλοκαίρι. Κατά άλλες πηγές μάλιστα είχε σκεφτεί πως εάν δεν έβρισκε αυτό που ήθελε και μία νέα πρόκληση δεν θα είχε πρόβλημα στο να αφοσιωθεί σε μία καριέρα μεταφραστή, όπως ήθελε να κάνει. Από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος από τη Ρεάλ οι επιλογές που είχε ήταν πολλές. Στο τέλος της… ημέρας όμως δεν τον κάλυψε καμία εξ αυτών και αποφάσισε να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Οι προτάσεις ομάδων για την απόκτησή του

Ο Μαρσέλο είχε κρούσεις από ομάδες της La Liga, συλλόγους στην Ιταλία, όπως η Μόντσα, ομάδες από τη Γαλλία και τη Γερμανία να τον θέλουν όπως οι Νις και Λεβερκούζεν, προτάσεις από το MLS και το Κατάρ ενώ έφτασε κοντά στο να κλείσει στη Premier League και τη Λέστερ, μία μεταγραφή που εν τέλει δεν έγινε. Σύμφωνα δε με γαλλικές πηγές ο Βραζιλιάνος δεν έδωσε θετικές απαντήσεις και σε ομάδες όπως η ΑΕΚ και η Γαλατά.

Ο Μαρσέλο εκτός όλων των άλλων πάντως και της τεράστιας καριέρας του στη Ρεάλ Μαδρίτης με τα 5 Champions League (και ενώ ήταν αρχηγός της βέβαια) έχει και μία άλλη παράμετρο. Εκτός από έναν εκ των πλέον εμβληματικών παικτών στην ιστορία της Ρεάλ ο Μαρσέλο είναι ιδιοκτήτης δύο ποδοσφαιρικών ομάδων, της Αζουρίζ στη Βραζιλία και της Μάφρα, ομάδας Β’ κατηγορίας στην Πορτογαλία. Στην περσινή του σεζόν στη Ρεάλ είχε 18 ματς με 2 ασίστ. Στη Ρεάλ όπου έχει 546 ματς με 38 γκολ και 103 ασίστ. Στους Μαδριλένους είχε πάει το 2007 προερχόμενος από τη Φλουμινένσε.

Θέμα στα μεγαλύτερα Μέσα η μεταγραφή Μαρσέλο

Όπως είναι φυσιολογικό, η συμφωνία του Μαρσέλο με τους Πειραιώτες «έπαιξε» στα κυριότερα θέματα των μεγαλύτερων Μέσων του κόσμου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις