Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σερένα Γουίλιαμς τέλος: «Μπαμπά σε ευχαριστώ»
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σερένα Γουίλιαμς τέλος: «Μπαμπά σε ευχαριστώ»

Σερένα Γουίλιαμς τέλος: Η κορυφαία τενίστρια του πλανήτη πιο συγκινημένη από ποτέ

Δάκρυσαν οι πάντες στο Arthur Ashe Stadium μετά την ήττα της Σερένα Γουίλιαμς η οποία αποχαιρετά το τένις και ολοκληρώνει τη θρυλική της καριέρα. Αφού πάλεψε σκληρά για τρία σετ, η 23 φορές πρωταθλήτρια του Grand Slam έχασε με 2-1 σετ από την Αυστραλή Ajla Tomljanović. Στη συνέντευξη που έδωσε μετά τον αγώνα μέσα στο κατάμεστο στάδιο, η Γουίλιαμς συγκινήθηκε καθώς ευχαρίστησε τους γονείς της, συμπεριλαμβανομένου του εκλιπόντος πατέρα της Ρίτσαρντ Γουίλιαμς. «Σ’ ευχαριστώ, μπαμπά. Ξέρω ότι παρακολουθείς», είπε κλαίγοντας. «Ευχαριστώ, μαμά. Ω, Θεέ μου».

«Ευχαριστώ όλους όσους είναι εδώ, που ήταν στο πλευρό μου τόσα χρόνια, δεκαετίες. Θεέ μου, κυριολεκτικά δεκαετίες. Αλλά όλα ξεκίνησαν με τους γονείς μου. Και τους αξίζουν τα πάντα. Γι’ αυτό είμαι πραγματικά ευγνώμων γι’ αυτούς». Λέγοντας πως τα δάκρυά της «είναι δάκρυα χαράς και ευτυχίας», η Γουίλιαμς συνέχισε να αποδίδει τα εύσημα στη μεγάλη της αδελφή τη Βένους, που τη βοήθησε να κάνει αυτή την τόσο μεγάλη και σπουδαία καριέρα. «Δεν θα ήμουν η Σερένα αν δεν υπήρχε η Βένους, οπότε σε ευχαριστώ, Βένους. Είναι ο μόνος λόγος που υπήρξε ποτέ η Σερένα Γουίλιαμς», είπε.

Η Γουίλιαμς συνέχισε να ευχαριστεί τους φίλους και την οικογένειά της, συμπεριλαμβανομένου του συζύγου της Αλέξις Οχανιάν και της κόρης της Ολυμπίας, πριν στείλει την αγάπη της στο πλήθος που δεν σταμάτησε να την αποθεώνει και στα εκατομμύρια των οπαδών που την υποστήριξαν κατά τη διάρκεια της 27χρονης καριέρας της.

Ήταν μια διασκεδαστική διαδρομή

«Ήταν μια διασκεδαστική διαδρομή. Ήταν η πιο απίστευτη βόλτα και το πιο απίστευτο ταξίδι που έχω κάνει ποτέ, εννοώ, στη ζωή μου. Είμαι τόσο ευγνώμων σε κάθε άνθρωπο που είπε ποτέ στη ζωή του “Πάμε Σερένα”. Είμαι τόσο ευγνώμων», είπε. «Εσείς με φέρατε εδώ». Η Σερένα Γουίλιαμς έχει αποκαλύψει ότι «θα σταματήσει το τένις» μετά το φετινό U.S. Open. Η Γουίλιαμς είχε πει πριν από το τουρνουά ότι «θα τελειώσει την καριέρα της» μετά το US Open, αλλά σε συνεντεύξεις μετά τον αγώνα νωρίτερα αυτή την εβδομάδα απέφυγε να απαντήσει ξεκάθαρα. «Δεν το νομίζω, αλλά ποτέ δεν ξέρεις», δήλωσε.

«Σαφώς και είμαι ακόμα ικανή», πρόσθεσε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά τον αγώνα. «Χρειάζονται πολλά περισσότερα από αυτό. Είμαι έτοιμη να γίνω μαμά, να εξερευνήσω μια διαφορετική εκδοχή της Σερένα. Τεχνικά στον κόσμο είμαι ακόμα σούπερ νέα, οπότε θέλω να έχω λίγη… ζωή όσο ακόμα περπατάω».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις